Title of a News Article

Suruç'ta bir ilk...

Suruç'ta bir ilk...
banner206

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş ilkini düzenlediği Halk Günü’nde vatandaşlar ile buluştu bir ilkin yaşandığı Halk Günü toplantısında Aktaş vatandaşların daha rahat bir şekilde talep ve isteklerini aktarmaları için vatandaşı ön sıraya kurum müdürlerini arka sıraya oturttu.
Aktaş’ın hayata geçirdiği uygulama sayesinde Halk Gününe katılan vatandaşlar rahat bir şekilde ailevi durumlarını, İş, Eğitim, Enerji, Sulama ve Nakdi yardım gibi taleplerini birebir aktarma fırsatı buldular.
Bu toplantılar sayesinde halkımızla daha sık bir araya gelerek istek, talep ve önerilerini birinci ağızdan dinleyerek aktarılan tüm konulara imkânlar çerçevesinde en uygun çözümleri bulmaya çalışıyoruz diyen Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş talep ve istekleri birebir dinledi çözümü noktasında ilgili birimlere talimat verdi. 
Vatandaşın talep ve isteklerinin yerine getirilmeme gibi durum olmadığına dikkat çeken Aktaş “ Buradan Kamu Kurum Müdürleri ve amirlerine sesleniyorum vatandaşın işini kanunlar çerçevesinde gerekli hizmeti verelim vatandaşların taleplerinin talimatlarımız doğrultusunda gereğini yapalım dedi.
Yaklaşık iki saat boyunda yaşlılar ve bayanlar görüşme noktasında öncelik tanıyan Aktaş halk gününe gelen çocuklara da oyuncak hediye etti. Halk Günü toplantısı her Pazartesi günü saat 10.00’da Belediye Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195