Title of a News Article

Suruç'ta seferberlik ilan edildi!

.

Suruç'ta seferberlik ilan edildi!
banner206

 Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmek için şehrin dört bir yanında hizmetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Suruç merkez ve kırsal mahallerde çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sanayi sitesinde 38 bin metrekare beton parke, kırsal mahallelerde ise  80  kilometre stabilize yol yapımını tamamladı.

Kalkanlı-Dumlukuyu mahalleleri arasındaki stabilize yol çalışması yapmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ölçektepe, İncan, Boztepe ve Bozyokuş Mahallerindeki yolları çamurdan kurtardı.

2015 yılı sonuna kadar ilçede 41.600 metrekare kilitli parke döşemesi yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, Suruç ilçe merkezinde yol standartlarını yükseltiyor.

 

42 BİN METRE KANALİZASYON TEMİZLİĞİ YAPILDI

Suruç merkez ve kırsal mahallerde 42 km kanal temizliği yapan yapan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri ise, 41 adet içme suyu şebekesinin bakım ve onarımı gerçekleştirerek 20 adet içme suyu kuyusunu tamamladı.

Öte yandan ilçe genelinde yeşillendirme çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bin 670 adet ağaç dikerek Suruç'u yeşillendirmeye devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 11:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Müslüm ÖTKÜN
Müslüm ÖTKÜN - 9 yıl Önce

Suruç'un ne kadar hizmet yoksunu olduğu malumunuzdur. Halkın takdir edeceginden şüpheniz olmasın. İyilik yap iyilik bulursun buna emin ol

SIRADAKİ HABER

banner195