Title of a News Article

Suruç’un sorunları konuşuldu

.

Suruç’un sorunları konuşuldu
banner206
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Suruç Belediye Başkan Vekili Tarık Açıkgöz’ü ziyaret ederek, ilçede sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Suruç İlçesinin kanaat önderleri ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de katıldığı toplantıda; Suruç’un ileri gelenleri tarafından ilçenin sorunları dinlendi ve çözüm önerileri ele alındı.

Vali Tuna, daha sonra bir süre önce İçişleri Bakanlığı tarafından Suruç Belediyesine kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz’ü makamında ziyaret etti. Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, İl Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Timuroğlu, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz’un da eşlik ettiği ziyarette; Başkan Vekili Açıkgöz Suruç İlçesine kısa sürede gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Suruç’ta yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler veren Açıkgöz, Suruç’a güzel hizmetler yapacakları belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2016, 17:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
suruçlu
suruçlu - 7 yıl Önce

mürşitpınar caddesinin çift yönlü yapılarak ortadaki rlüş kısmınada ağaç dikilrek güzel görünmsini arzularım

SIRADAKİ HABER

banner195