Title of a News Article

ŞUSKİ'den beklenen açıklama geldi

ŞUSKİ'den beklenen açıklama geldi
banner206
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde öğlen saatlerinde yaşanan intihar saldırı sonrası, sulara zehir katıldığı yönündeki iddialar asılsız çıktı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, suların her saat başı incelendiği ve her hangi bir tehdite rastlanılmadığı ifade edildi. 

Yapılan bu açıklama ile beraber Şanlıurfa merkezde ikamet eden vatandaşların rahatlıkla musluk sularını kullanabilirler. 

ŞUSKİ'den gelen açıklamada ise şunlara yer verildi;
Suruç ilçemizde meydana gelen menfur saldırıyı kınıyor ölenlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz. İlimize su sağlayan içme suyu arıtma tesisimizde güvenlik ve su kalitesi olarak herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Bunun yanında içme suyu depolarında güvenlik 7/24 bulunmakla birlikte su numuneleri de gerek halk sağlığı gerekse kendi ele​manlarımızca alınıp tahlil yapılmaktadır. Kamuoyundaki hassasiyete binaen ilave su numuneleri ekiplerimiz tarafından alınmış olup laboratuvarda analiz işlemleri başlamıştır.
Şu anda Suruç ve merkez ilçelerimizle ilgili ilk sonuçlarda sağlığı tehdit eden herhangi bir bulguya rastlanmamıştır. Diğer numunelerin neticelenmesi zamana bağlı olduğundan sonuçlar çıktıkça basınla paylaşılacaktır.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195