Title of a News Article

ŞUSKİ’den hummalı çalışma

.

ŞUSKİ’den hummalı çalışma
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Karaköprü'deki altyapı çalışmalarına devam ediyor. ŞUSKİ çalışmalarında tüm altyapı problemlerini göz önüne alarak uzun soluklu çözümler üretiyor.

Karaköprü'ye altyapı hizmetlerini götürebilmek için çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, uzman teknik ekipler tarafından hazırlanan projelere bağlı kalarak saha uygulamalarını da titizlikle sürdürüyor.

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçenin çeşitli mahallelerinde yeni yerleşim alanlarının hızla yükselmesi ile mevcut içme suyu ihtiyacını gidermek için hızlı ve planlı çalışmalar yürütülerek, su problemleri ortadan kaldırılıyor.

Karaköprü’de Atakent, Güzelşehir, Narlıkuyu ve Güllübağ mahallelerinde sıklıkla yaşanan mecburi su kesintilerinin önüne geçilebilmesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

 

SON 11 AYDA 116 KİLOMETRE İÇME SUYU HATTI DÖŞENDİ

Şanlıurfa merkez ve diğer tüm ilçelerde altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, son 11 ayda Karaköprü ilçesinde 116 kilometre içme suyu hattı döşedi. Yapılan bu çalışmalarla kesintilerin önüne geçilmesi hedefleniyor.

 

2017’DE 100 KİLOMETRELİK İÇME SUYU HATTI DAHA DÖŞENECEK

Altyapı hizmetlerinde 2017 yılı için çalışma planlamalarını ve ödenek bütçesini hazırlayan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü Karaköprü ilçesinde 100 kilometre daha içme suyu hattı döşemeyi planlıyor.

Karaköprü ilçesi Atakent mahalle muhtarı Hasan Gümük ve Doğukent mahalle muhtarı Ahmet Kızılateş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğünün ilçede yapmış olduğu alt yapı çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi’ye teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195