Title of a News Article

ŞUSKİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ...

.

ŞUSKİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ...
banner206

 

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, yaptığı açıklamada su sorununu çözen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür etti.

 

Başkan Çiftçi, ilçedeki bazı mahallelerde basınç eksikliği nedeni ile yaşanan su sorunun Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından çözüme kavuştuğunu belirtti.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, yaptığı açıklamada; "Karaköprü İlçemizde özellikle yaz mevsimine girdiğimizden bu yana su sıkıntısı yaşanıyordu. Bizler gerek sahada yapmış olduğumuz çalışmada gerekse Karaköprü Belediye Başkanlığının İletişim hatlarına sürekli su ile ilgili şikayetler geliyordu. Gerçekten de Atakent, Doğukent, Güllübağ, Narlıkuyu ve Çamlıyayla mahallelerinde hem basınçla ilgili şikayetler vardı hem de bu bazı mahallelere bu konuda su yetişmiyordu.

Bizler Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımızla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğümüz (ŞUSKİ) ile yapmış olduğumuz görüşmeler ve çalışmalar neticesinde dün itibari ile yani 01 Temmuz 2015 tarihi itibari ile artık bu mahallelerimizde su sıkıntısı kalmadı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ; "EMEĞİ GEÇEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

İki depo arasında bir bağlantı hattı kuruldu. Aslında bu bir geçici çözüm olarak gerçekleşti  fakat DSİ tarafından yapılan Şanlıurfa İçme sularının ikinci etap kısmı üç su deposunun Karaköprü ilçemizde devreye girmesi noktasında iki aylık bir çalışmaya ihtiyaç kaldı. Sahada da bu çalışmaları yerinde inceledik. çalışmalar son sürat bir şekilde devam ediyor. Bizlerde Karaköprü İlçesinin seçilmişleri olarak konuyu yakından takip ediyoruz. İlgili kurumlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Fakat Karaköprü İlçesi için önemli olan su meselesi bugün itibari ile çözüldü bu anlamda ben emeği olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç'e, Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne ve onların şahsında tüm ekibe teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diyorum ve bu önemli olan konunun da bilgilendirilmesi üzere Şanlıurfa ve Karaköprü kamuoyuna saygıyla arz ediyorum" dedi.

  

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2015, 14:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
YOLCU
YOLCU - 9 yıl Önce

şanlıurfa büyükşehir belediye başkanlığına ve şuski genel müdürlüğüne
HİLVAN SUSUZ DUR
İLER BANKASINDAN
SÖZSLESME TARİH :23.11.2012
BASLAMA TARİHİ :03.12.2012
BİTİS TARİHİ :25.02.2014
BEDELI :6.917.375.00
HALA HİLVAN SUSUZDUR.
KAMUYUNA DUYRULUR.

SIRADAKİ HABER

banner195