Title of a News Article

Süt: Telafi edeceğiz

 Süt: Telafi edeceğiz
banner206

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt, Kayserispor yenilgisini Adanaspor maçını kazanarak telafi etmek istediklerini söyledi.

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig’de şampiyonluğu hedefleyen ve Kayserispor yenilgisiyle liderle arasındaki puan farkı 7’ye yükselen Şanlıurfaspor, ligin 18. Haftasında deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Sarı-Yeşilliler, Adanaspor maçını 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, yaptığı açıklamada, geçen hafta Kayserispor maçında mağlup olduklarını anımsatarak, “Kayseri’deki puan kaybını Adanaspor maçında telafi etmek istiyoruz. Bunun için futbolcu arkadaşlarımızla görüşüp neler yapmamız gerektiğini belirliyoruz. Geçen haftayı bir kenara bırakıp yeni haftanın hazırlıklarına başladık ve moralimizi üst seviyeye çıkarmaya çalışıyoruz” dedi.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt de, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Kayserispor mağlubiyetinden dolayı üzüntülü olduklarını belirterek, “Bu yenilgiden ders çıkarmamız gerekiyor. Bunun için hocamız, futbolculara nerelerde hatalar yaptıklarını söylüyor. Bu hataların önlemini alarak önümüzdeki maçlardan mutlu ayrılmayı planlıyoruz” dedi.

Kayseri maçını geride bıraktıklarını vurgulayan Süt, “Artık hafta sonu oynayacağımız Adanaspor maçını düşünüyoruz. Bilindiği gibi Adanaspor, geçen hafta Karşıyaka’yı 3-1 yenerek tamamladı. Zor bir maç olacak ama biz bu maçı 3 puanla kapatmayı planlıyoruz. Bu zorlu deplasmanı galibiyetle kapatıp Kayserispor mağlubiyetinin telafisini yapmayı hedefliyoruz” diye ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2015, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195