Title of a News Article

ŞUTB akreditasyon sertifikasını aldı

   ŞUTB akreditasyon sertifikasını aldı
banner206

Üyelerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinen ve bu yolda çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Ticaret Borsası, akreditasyon sertifikasını aldı.

TOBB Akreditasyon Kurulu tarafından yürütülen  TOBB Akreditasyon Kurulu tarafından yürütülen Oda, Borsa Akreditasyon Sistemi 10.dönem sertifika töreni Ankara’da düzenlendi. TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonunda gerçekleştirilen, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı törende akredite olan oda/borsalara sertifikaları verildi.

Geçtiğimiz aylarda denetimini başarıyla tamamlayarak “5 Yıldızlı Borsa” Ünvanını alan Şanlıurfa Ticaret Borsası’na da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından akreditasyon sertifikası verildi.

Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın kapasite ve profesyonelleğini ortaya koymasının akreditasyon sistemini başarılı bir şekilde uygulamasıyla mümkün olacağını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya,  üyelere kaliteli hizmet anlayışına uygun olarak 10. Dönem Oda/Borsa akreditasyon alışmaları kapsamında akredite olma hedeflerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Akredite Oda/borsaların sürekli kendilerini geliştirmeleri gerektiğini de ifade eden Başkan Kaya,  “özveriyle çalışan kalite yönetim temsilcilerimize borsa personellerine, danışmanlarımıza ve Akredtiasyon İzleme Komitesine ve çalışmalarda desteklerini esirgemeyen meclis ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2015, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195