Title of a News Article

ŞUTB heyeti TOBB genel kuruluna katıldı

ŞUTB heyeti TOBB genel kuruluna katıldı
banner206

Şanlıurfa Ticaret Borsası’ndan TOBB Genel Kurulu Delegeleri olan;  Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis ve Disiplin Kurulu Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 72. Genel Kuruluna katıldı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Başkan Yardımcıları; Cemal Yıldız ve İsmail Bereket, Ticaret Borsası Yönetim, Meclis ve Disiplin Kurulu Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kuruluna katıldı. 10 ve 11 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Genel Kurul Kapsamında; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla hizmette 10, 20 ve 33. Yılını dolduran TOBB delegelerine yönelik Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni düzenlendi. Düzenlenen törende hizmette 20. yılını dolduran Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya ve 10. yılını dolduran Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Aydın’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından plaket takdim edildi.

11 Mayıs tarihinde TOBB Etü Üniversitesi’nde düzenlenen 72. Genel Kurul’a HP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Maliye Bakanı Naci Ağbal, İçişleri Bakanı Efkan Ala, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, bazı eski bakanlar, oda ve borsa başkanları ile diğer davetliler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2016, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195