Title of a News Article

ŞUTSO'dan kınama...

.

ŞUTSO'dan kınama...
banner206
 Kayseri’de yaşanan terör saldırısına tepkiler sürerken bir tepki de Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (ŞUTSO) geldi.

Kayseri’de gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili Meclis Üyeleri adına yapılan yazılı basın açıklamasında şöyle denildi: “Bugün Kayseri’de gerçekleşen menfur terör saldırısında, ülkemizin güvenliği için özveriyle ve büyük bir sorumluluk bilinciyle görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensupları hedef alınmıştır.

Ülkemizin, terörle ve küresel krizle mücadelesini sürdürdüğü bu süreçte, Terörün karşısında yılmayacağımızı, hiçbir şekilde ümitsizliğe düşmeyeceğimizi, zalimler karşısında birlik ve beraberlik içerisinde tek yürek olarak duracağımızı, bedeli ne olursa olsun barış ve huzurun sağlanması için milletçe meydanlarda olacağımızı bir kez daha yineliyoruz.

Huzurun, refah ve kalkınmayı getirdiğine inanan Şanlıurfa İş Dünyası’nın temsilcileri olarak bizler, Sayın Cumhurbaşkanımızın seferberlik çağrısına uyarak oluşturulacak her türlü inisiyatife destek olacağımızı belirtiyoruz. Ülkemizde ve bütün dünya ülkelerinde barış sağlanana kadar bu düşüncemiz değişmeyecektir.  Savunmasız insanları hedef alacak kadar kalleş ve zalim olan FETÖ, PKK, İŞİD ve tüm terör örgütlerini, arkasındaki güçleri ve işbirlikçilerini lanetliyoruz.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz Milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başı sağ olsun”.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2016, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195