Title of a News Article

ŞUTSO meclis üyeleri kaynaşma yemeğinde bir araya geldi

ŞUTSO meclis üyeleri kaynaşma yemeğinde bir araya geldi
banner206
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile personeller, Meclis Başkan Yardımcısı Kemal Süt’ün organizasyonluğunu yaptığı kaynaşma yemeğinde bir araya geldiler.

ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Taş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Akkaya, Yönetim ve Meclis Kurulu Üyeleri ile personellerin hazır bulunduğu yemek programı sıcak ve samimi görüntülere sahne oldu.

Cevahir Han Restoran’da gerçekleştirilen kaynaşma yemeğinde bir konuşma yapan ŞUTSO Meclis Başkan Vekili Kemal Süt: "Birlik, beraberlik ve kaynaşmayı arzu ettiğimiz bu yemek organizasyonunda, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz ve personelimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz." Dedi.

ŞUTSO Meclis Başkan Vekili Süt şöyle devam etti; "Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası olarak organizasyonlarımız devam ediyor. Daha önce bildiğiniz gibi 40 kişilik ŞUTSO heyeti olarak Avrupa'ya gezi düzenleyip çeşitli temaslarda bulunmuştuk. Bugünde ŞUTSO ailesi olarak kaynaşma yemeğinde bir araya geldik. ŞUTSO ailesi arasındaki birlik ve beraberliği daha da kuvvetlendirdiğini gördüğümüz, fikir alışverişinde bulunma fırsatını bulduğumuz bu programın gerçekleşmesine vesile olan, emeği geçen ve davetimize icabet eden bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2015, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195