Title of a News Article

ŞUTSO Meclisi bir ilki yaşayacak

ŞUTSO Meclisi bir ilki yaşayacak
banner206

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek.

Korona Virüs (COVID-19) salgını nedeniyle alınan önlemler doğrultusunda, Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı video konferans yöntemiyle gerçekleştirecek olan ŞUTSO, böylece meclis toplantısını dijital ortamda düzenleyen odalardan biri olacak. Gerçekleşecek toplantıya Meclis Üyelerinin yoğun katılım göstermesi bekleniyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, “Korona Virüs’ün tüm etkilerinin yaşandığı bu süreçte, Bilim Kurulumuzun tavsiyeleri ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde alınan önlemler, inşallah bu salgının yayılımını azaltacaktır. Bu Kapsamda, biz de her ay gerçekleştirmiş olduğumuz olağan meclis toplantımızı, bu ay video konferans yöntemiyle dijital ortamda düzenleyeceğiz. Biz bu zorlu zamanda Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin yanında olmaya ve Şanlıurfa ekonomisinin bu süreci en az kayıpla tamamlama noktasında elimizi taşın altına koyduk. Umuyoruz ki hep birlikte bu sıkıntılarında üstesinden geleceğiz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195