Title of a News Article

Şutso yüzlerce aileye yardım elini uzattı

Şutso yüzlerce aileye yardım elini uzattı
banner206

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), tarafından Ramazan ayı dolayısıyla her yıl gerçekleştirilen gıda yardımı, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlandı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) destekleriyle ŞUTSO tarafından tedarik edilen gıda yardım malzemeleri, 1020 aileye ulaştırılmak üzere Şanlıurfa Aşevi Derneği ile Ay Işığım Derneği yetkililerine teslim edilerek dağıtımı gerçekleştiriliyor.
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nun korunma tedbirlerini alarak gerçekleştirdiği toplantı sonrası bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, "Her yıl odamız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkıları ile ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayında dağıttığımız gıda paketlerinin bu yıl ülkemizdeki Koronavirüs salgınından dolayı öne çektik. Gün birlik olma ve dayanışma günüdür. Birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olan Ramazan ayında, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerimize desteğimizi sürdürüyoruz” dedi.
Başta, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları olmak üzere, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının da kendi imkânları ölçüsünde bir takım yardım girişimlerinin olduğuna dikkat çeken Başkan Peltek, “Biz de üyelerimizin ve TOBB’un destekleriyle, ŞUTSO olarak 1020 aileye gıda yardımıyla vatandaşlarımızın ihtiyacına katkı vermeye çalışıyoruz.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2020, 23:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195