Title of a News Article

ŞUTSO’dan bir ilk daha

.

ŞUTSO’dan bir ilk daha
banner206
Üyelerinin memnuniyetini ön planda tutan “A Sınıf Oda” Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Çağrı Merkezi hizmetinden sonra, bölgede bir ilk olan Üye Çalışma Odası’nı hizmete sundu.

ŞUTSO,hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmaları kapsamında, üyelere daha hızlı ve etkin hizmet sunmak,üyelerin zamanlarını daha verimli kullanmalarını sağlamak adınabilgisayar, internet ve yazıcı gibi ofisaraçlarının kullanabildikleri bir ofis ortamı oluşturdu.

ŞUTSO Hizmet Binası zemin katta hizmete giren üye çalışma ofisinde üyeler, bilgisayardan yararlanabilecek, e-maillerini kontrol edebilecek, internete bağlanabilecek ve yazıcıdan çıktı alabilecek. ŞUTSO üyeleri bu hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, şunları kaydetti: “Yaklaşık 11 bin üyesi ile Şanlıurfa’nın en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda, göreve geldiğimiz günden bu güne en büyük çabamız ilimize katkı sağlamak ve üye memnuniyetini arttırıcı faaliyetlerde bulunmak içinoldu. Büyüyen ve gelişen ilimizde, teknolojiyi yakından takip eden ve “A Sınıfı” hizmet veren odamızda, üyelerimizin ihtiyaçlarına anında cevap verilmesi ve işlerinin kolaylaştırılması çerçevesinde hizmetler sunmanın gayreti içerisinde olduk. Bu kapsamda, önce çağrı merkezi uygulamamızı hizmete koyduk, hemen akabinde de üyelerimizin bilgisayar, internet ve yazıcı gibi çeşitli ihtiyaçlarını gidermesi adına bölgede ilk olan Üye Çalışma Odası’nı hizmete açtık. Üyelerimizin herhangi bir ücret ödemeden yararlanabileceği bu Üye Çalışma Odası,mesai saatleri içerisinde açık olacak. İlimize ve üyelerimize hayırlı olsun” dedi.


Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2018, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195