Title of a News Article

ŞUTSO'ya tam not

ŞUTSO'ya tam not
banner206
 Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Gözetim Tetkiki gerçekleştirildi.

ŞUTSO, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan tetkikten tam not aldı. TSE Baş Tetkik Görevlisi Faik Ünal ve Dış Tetkik Görevlisi Harun Özel tarafından gerçekleştirilen tüm birimlerin evrak ve dosyalarının incelendiği tetkik neticesinde; ŞUTSO’da verilen hizmetlerin etkin, kaliteli, verimli ve dolayısıyla müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik olarak yapıldığındanhata tespit edilmediği ve ŞUTSO TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi’nin devamlılığına karar verildiği ifade edildi.

TSE Baş Tetkik Görevlisi Faik Ünal, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na tam not verdi, ayrıca hizmet safhasının her aşamasında kaliteye verilen önem ve sisteme sahip çıkılması nedeniyle başta Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin olmak üzere, oda yönetiminin ve personelinin başarılarının devamını diledi.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin tetkik ile ilgili yaptığı değerlendirmede “TSE Baş Tetkik Görevlisi Faik Ünal ve Dış Tetkik Görevlisi Harun Özel  tarafından titizlikle yürütülen gözetim tetkikinin olumlu tamamlanması ve yapılan bu değerlendirmenin sonuçları bizleri son derece mutlu etti. TSE Standartlarında ve üyelerimizin memnuniyetini esas alarak hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2015, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195