Title of a News Article

Tahir Kalkan'ın kızı bulundu

.

Tahir Kalkan'ın kızı bulundu
banner206

 Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan’ın 9 aydır uyuşturucu satıcılarının elinde olan kızı bulundu.

 

İBRAHİM HALİL ŞEKER

Şanlıurfa, uzun zamandan bu yana kızı kayıplara karışan Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan’ı konuşuyordu. Üniversite Öğrencisi K. Kalkan, yaklaşık 9 aydır ortalıktan kaybolmuştu. Daha önce de kayıplara karışan ve polisler tarafından bulunan K. Kalkan, ailesini istememesinden dolayı yurda teslim edilmişti. Daha sonra yeniden ortalıktan kaybolan K. Kalkan, uzun süredir ailesi ve emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından aranıyordu. Kızının uyuşturucu batağına düştüğünü belirten Tahir Kalkan, Cumhurbaşkanı, Vali ve Emniyet Müdürü başta olmak üzere kızının bulunması için destek istemişti. Hatta Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Kalkan, kızının bulunmamasından dolayı açlık grevinde bile bulunmuştu. Uzun süredir kayıplarda olan K. Kalkan, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerinde Eyyübiye İlçesinde bulunan bir evde bulundu.

 

Uyuşturucu satıcısıyla birlikte bulundu

Uyuşturucu bataklığına düştüğü belirtilen K. Kalkan, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uzun süredir yakın takibi sonucunda Eyyübiye’de saklandıkları bir evin bodrum katında bulundu. Kızı kaçırdığı iddia edilen uyuşturucu satıcısı U. S. ile birlikte bulunan K. Kalkan, ifadeleri alınmak üzere polisler tarafından Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Bu arada daha önce de kayıplara karışan ve polisler tarafından bulunan K. Kalkan, ailesini istememesinden dolayı yurda teslim edildiği ve daha sonra yine kayıplara karışmıştı.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2016, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195