Title of a News Article

Takdir edilecek çalışma...

.

Takdir edilecek çalışma...
banner206
 Şanlıurfa’da, Altın Adımlar Kulübü ve Çocuk Kreşi, cinsel istismar ve şiddet olaylarının önüne geçebilmek için velilere yönelik eğitim semineri düzenledi.

Şanlıurfa’da Altın Adımlar Kulübü ve Çocuk Kreşi yöneticileri son günlerde yaşanan çocuk istismar olaylarına dikkat çekmek ve alınabilecek önlemler konusunda velilere eğitim semineri düzenledi. GAPTEAM merkezinde düzenlenen eğitim seminerine veliler yoğun ilgi gösterdi. Psikolog ve Aile Danışmanı Elvin Zeliha Göllü, Velilere cinsel kimlik oluşumu, cinsel kimliğin gelişim süreci, çocukta mahremiyet ve cinsel istismar konularında bilgiler verdi.

Okul Müdürü Fadime Badıllı, “Son zamanlarda basında çıkan üzücü haberler bir anne olarak bizleri çok üzdü. Bir anne olarak velilerin bilinçlenmesi için bir eğitim semineri düzenledik. Doğru bildiğimiz yanlışlar, yanlış bildiğimiz doğruları düzeltmek için ve bildiğimiz bilgileri yenilemek için seminer verdik. Anne ve babaların bu konuda bilgilenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Evlatlarımızı önce anne ve babaların koruduğunu düşünüyoruz ve velilere doğru bilgiler verilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Çocukların korunması için eğitim seminerlerinin önemine dikkat çeken Psikolog ve Aile Danışmanı Elvin Zeliha Göllü, ise “Velilere cinsel kimlik oluşumu, cinsel kimliğin gelişim süreci, çocukta mahremiyet ve cinsel istismar konularında eğitim verdik. Çok verimli bir toplantı oldu. Umarım velilerimiz de söylediklerimizi uygularlar çünkü bu çocuklar için gerçekten çok önemlidir. Son dönemlerde yaşanan olaylar bizleri aşırı derecede üzdü ve bizde velilere bu konuda eğitim semineri vermeye başladık” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2016, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195