Title of a News Article

Takdir topladılar…

.

Takdir topladılar…
banner206
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kurban Bayramı dolayısıyla yolculuk yapan sürücülerin bayramını kutladı. Sürücülere ve araç içerisinde bulunan yolculara şeker ve kolonya ikram edildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli 19 trafik timi tarafından, Kurban Bayramı tatili süresince vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak maksadıyla can ve başla trafik faaliyetlerinin icra edildiği bildirildi.

Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, kontrol noktasına alınan sürücülerin Kurban Bayramı kutlanarak sürücülere ve araç içerisinde bulunan yolculara şeker ve kolonya ikramında bulunulduğu da belirtildi.

Kurban Bayramı tatili süresince icra edilen trafik görevlerinin neticesinde, 15 Bin 542 aracın kontrol edildiği ve bu araçların kontrolü esnasında sürücülerin emniyet kemeri kullanmalarının önemi hususunda sürücüleri bilinçlendirme ve özendirme yoluna gidildiği kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi;

“Ayrıca sürücülere trafik güvenliği açısından araçların zamanında bakımının yaptırılmasının ne kadar önemli olduğu hususlarını kapsayan konularda kontrol sırasında eğitim verilerek bilinçlendirme çalışmaları icra edilmiştir.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalar aralıksız devam etmektedir.”

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195