Title of a News Article

Talasemi Hastaları Moral Gecesinde Bir Araya Geldi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Bir Damla Kan Talasemi Derneği 8 Mayıs Dünya Talasemi günü münasebetiyle moral gecesi düzenledi.

 Talasemi Hastaları Moral Gecesinde Bir Araya Geldi
banner206

 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Bir Damla Kan Talasemi Derneği 8 Mayıs Dünya Talasemi günü münasebetiyle moral gecesi düzenledi. Gecede Talasemi hastaları bir araya geldi.

Şanlıurfa Merkez ve ilçelerinde bulunan Talasemi hastaları Siverek ilçesinde buluştular. Şanlıurfa'dan otobüslerle ilçeye gelen Talasemi hastalarını dernek başkanı İbrahim Dizlek karşıladı.

Tarihi Cudi Paşa Konağında düzenlenen geceye, Şanlıurfa il Müftü Vekili, Siverekli STK temsilcileri, hasta yakınları ve vatandaşlar katıldı. Gecede talasemi hastaları gecede gönüllerince eğlendiler. Halaylar çeken çocuklar şarkılara eşlik etti.

Talasemi Dernek Başkanı İbrahim Dizlek yaptığı konuşmada, "Biz bu derneği kurduk ki bu hastalığı Şanlıurfa halkına anlatalım. İnşallah başarılı olacağız. Böyle küçük adımlarla başladık, sizlerle birlikte daha güçlü adımlar atacağız" dedi.

Geceye katılan hasta yakınları ise, böyle bir gecenin düzenlemesinden mutluluk duyduklarını dile getirerek, bu hastalıkla ilgili olarak Şanlıurfa'da bir yerin oluşturulmasını ve başka şehirlere gitmek istemediklerini söylediler

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2014, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195