Title of a News Article

Tam 5 yıl oldu...

Tam 5 yıl oldu...
banner206

'Birgün herkes Karaköprülü olacak' sözü ile akıllarda yer edinen Karaköprü eski Belediye Başkanı Merhum Ahmet Güzel, vefatının 5. yılını geride bıraktı.

Şanlıurfa'da sevilen bir belediye başkanı olarak bilenen ve elim bir hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden Karaköprü Belediyesi eski Başkanı Ahmet Güzel, 5'inci senei devriyesini geçirdi.  1999-2009 yılları arasında Karaköprü Belediye Başkanlığını yapan ve çok sayıda önemli çalışmaya imza atan Ahmet Güzel’ün, ‘Bir gün herkes Karaköprülü olacak’ sözü halen akıllarda duruyor.

2015 yılında 4 Haziran günü hayatını kaybeden 5 çocuk babası merhum Ahmet Güzel’in çalışmaları sonucunda;  Karaköprü ilçesi, bugünlerde Şanlıurfa'nın en modern konumu haline gelmiş durumda.

Baydilli mezarı başında andı

Bu arada Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ahmet Güzel için başsağlı mesahı yayınladı. Baydilli, mesajında, “Vefatının 5. sene-i devriyesinde Karaköprü Belediye eski Başkanımız merhum Ahmet Güzel'i rahmet ve saygıyla anıyorum.Mekanı cennet olsun” dedi. Ayrıca Güzel’i kabri başında ziyaret eden Başkan Baydilli, dua okuyarak, rahmetli Güzel’i andı.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2020, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195