Title of a News Article

Tam 53 bin metrekare

.

Tam 53 bin metrekare
banner206

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde büyük projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'ye 53 Bin metrekarelik mesire ve yeşil alan kazandırıyor.

Şanlıurfa merkez ve kırsal ilçelere yeşil alan kazandırmak için her ilçeye park yapma projesini uygulamaya koyan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, tüm ilçelerde çalışmalarını eş zamanlı sürdürüyor.

Akçakale'ye yeşil alan yapan Büyükşehir Belediyesi, Akçakalelilerin yaşam standartlarını daha da yükseltmeyi amaçlıyor. Futbol sahası, Basketbol sahası, voleybol sahası, Oyun alanları, kamelya, çeşme, kantin, piknik tipi banklar, ahşaplı bank, pergole, çocuk oyun alanları ve yürüyüş bantlarının yer alacağı modern proje ile Akçakalelilerin nefes alacağı bir park yapımı hızla sürüyor.

Akçakale kent parkında mevsim şarlarının el verdiği çerçevede çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri park yapımında yüzde 40 oranına ulaştı.

Akçakalelilere modern bir park hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, hedeflenen tarihte yapımını bitirerek hizmete açacak.

 

AKÇAKALE MEZARLIĞI ONARILIYOR

Sosyal Belediyeciliği sahanın her yanına yansıtan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale aile mezarlığı ihata duvarı onarımı yapıldı. Duvarın yanı sıra mezarlık içerisinde yürüme yolları, çeşmeler ve gasilhane yapılıyor. 

Her ilçeye aynı hizmeti ulaştırmayı hedeflediklerini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, daha yaşanılabilir ilçeler yapmak için hedeflenen yatırımların süratle devam edeceğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2016, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195