Title of a News Article

Tanal'dan Beyazgül'e çirkin sözler...

Tanal'dan Beyazgül'e çirkin sözler...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kendisine hakaretvari sözler sarf eden CHP’nin Urfalı medyatik Milletvekili Mahmut Tanal’a cevap verdi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, kendisin eleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ‘Utanmaz arlanmaz!’ şeklinde ağır sözler sarf etti.

CHP Milletvekili Mahmut Tanal ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Twitter’deki karşılıklı tartışmaları devam ediyor. CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, "Eğer AKP'li Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gerekli desteği verseydi, kurum ve kişileri harekete geçirseydi, #Şanlıurfaspor bugün çöküşte olmazdı. Urfa halkı bunu unutmayacak!" ifadelerine yer verdi. Bunun üzerine Beyazgül de, Tanal’a "İstanbuldaki zât, otur oturduğun yerde. Şanlıurfa’nın tüm siyasi partilerden vekilleri mevcut, muhalefeti ve iktidarı iyi bilirler. Şanlıurfaspor için elin cebine gitmiyor, ancak lafa gelince maşallah" cevabını vermişti.

TANAL’DAN BİR AÇIKLAMA DAHA

CHP Milletvekili Mahmut Tanal’dan da, Başkan Beyazgül’e bir cevap daha geldi. Zeynel Abidin Beyazgül’e ‘Utanmaz arlanmaz!’ şeklinde ağır sözler sarf eden Tanal, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“ŞANLIURFASPOR'A DESTEK VERSEYDİNİZ, 50 YILLIK ÇINARIMIZ BU HALE GELMEZDİ”

 Şanlıurfaspor’u siz uçuruma yuvarladınız!

Çok uğraştık, araştırdık, çözüm aradık. Yetkililerin, kurumların, herkesin dediği:

Sanliurfaspor’un kurtulmasında kilit Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’dir.

Ama vaadine rağmen kılını kıpırdatmadın. Şanlıurfaspor'a destek verseydiniz, gerekli adımları atsaydınız 50 yıllık çınarımız bu hale gelmezdi. Urfa'da yaptığınız bir hizmet yok. Gidicisiniz. Aksaklıklardan bahsetmemiz sanırım sizi panikletti. Korkunun ecele faydası yok. İnsan içine çıkacak yüzünüz olmayacak!

Ayrıca Anayasanın 80. maddesine göre bir milletvekili, sadece seçildiği bölgeyi değil, bütün milleti temsil eder.

Memleketimin sorunlarıyla ilgilenmem seni neden bu kadar rahatsız ediyor?

Belediyenin borcunu açıklar mısın? Özel bir şirkette CEO olsaydın, çoktan kovulurdun!”

BEYAZGÜL: HAKARETLER SADECE ŞAHSIMA DEĞİL, TÜM ŞANLIURFA HALKINADIR

Başkan Beyazgül, Tanal’ın bu sözlerine bir kez daha Twitter’den cevap verdi. Tanal’ı siyasi edepten yoksun olarak niteleyen Beyazgül, açıklamasında şunları kaydetti;

“Senin gibi siyasi edepten yoksun kimselerin peygamberler ve evliyalar şehri insanına hakaret etme hakkı yoktur. Ey ötelerdeki Şanlıurfa'yı ve halkını tanımayan insan, bu şehri sev. Sevginin nişanesi olarak Şanlıurfaspor için elin cebine gitsin.

Ben halkıma hizmet ediyorum ve Allah nasip ettikçe hizmet etmeye de devam edeceğim. Gayretim ve çabam halkım içindir. Şanlıurfa’nın yükselişine hiç kimse mani olamayacaktır.

Siyasi terbiye ve nezaketten yoksun Mahmut Tanal, ben Şanlıurfa halkının seçtiği bir belediye başkanıyım. Dolayısıyla yaptığın hakaretler sadece şahsıma değil, tüm Şanlıurfa halkınadır. Şahsım ve hemşehrilerim adına yazdıklarını sana iade ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2020, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195