Title of a News Article

Tarihi İpekyolu’da asfaltlama çalışmaları..

.

Tarihi İpekyolu’da asfaltlama çalışmaları..
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, asfalt revize çalışması kapsamında ‘Ticaretin Kalbi’ konumunda olan İpekyolu’nda asfaltlama çalışmasını sürdürüyor.

13 ayrı ilçede yürütülen başta prestij cadde uygulaması ve diğer asfaltlama çalışmaları kapsamında 2 Milyon 930 bin metrekare asfalt serimi yaparak bir rekora imza atan Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinde yürüttüğü asfalt revizesi kapsamında yolların kalitesini yükseltti ve kent ulaşımına katkı sağladı.

Hava muhalefeti yüzünden çalışmalara ara verilen İpekyolunda havanın normale dönmesi ile birlikte asfalt serimine hızla devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, merkez ilçelerde birçok cadde ve bulvarda aşınmış asfaltları revize ederek tekrar hizmete sundu. Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda 460 bin metrekare asfalt sererek kısa sürede takdir edilen bir çalışmaya imza attı.

Haliliye ilçesinde; Meteoroloji, Behçet Arabi, Zafer, Adalet, Şani Efendi, Zafer caddesi ile Mevlana Caddesi Bağlantısı, ŞUTİM Caddesi, Harran Üniversitesi Caddesi, İpekyolu Caddesi Karaköprü İlçesinde; Şenevler Mahallesi 6137. Sokak 601. Cadde, Çamlıyayla Mahallesi Ormanyolu, Birinci 35 metrelik yolda Mehmet Hafız Bulvarı, İbrahim Kolsuzoğlu Bulvarı, Eyyübiye ilçesinde; Mevlana, Fidancılar, Meşarkiye, Harran Kapı, Askeriye Caddesi, Akçakale Yolu, Hastane Çevresi ve Opet Petrol Önünde asfalt serimi tamamlanarak deforme olmuş caddenin ulaşım standardı yükseltildi.

 

MAŞUK TOKİ’DE (SEYRANTEPE) GENİŞLETİLEN CADDEDE ASFALT ÇALIŞMASI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri, 'Maşuk' olarak tanınan TOKİ konutlarının bulunduğu Karaköprü ilçesindeki Seyrantepe Mahallesinde genişletme yaptığı caddeye asfalt serimine başladı.

Maşuk Vadi Evlerinin bulunduğu bölgede başlatılan asfaltlama çalışması Kuzeybatı Çevreyolu yol ayrımına kadar sürdürülecek.  

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 13:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yemedi mi
Yemedi mi - 7 yıl Önce

Yorumları neden yayınlamıyosunuz? Üç kuruş menfaatle satın almışlar sizi, sahipleriniz kızar diye okuyucularınızın yüzde doksandokuz yorumunu yayınlamıyorsunuz. Artık sizin adınız HAVUZCUK olsun, büyük havuzların izinde olduğunuzu çok belli ettiniz:(

dede
dede - 7 yıl Önce

milet ister ak pati yapar

SIRADAKİ HABER

banner195