Title of a News Article

Tarım Fuarı Açılıyor

 Tarım Fuarı Açılıyor
banner206

Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı bugün düzenlenecek törenle açılıyor. Törene Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar da katılacak.

Şanlıurfa’da bugüne kadar düzenlenen en büyük ve en kapsamlı Tarım Fuarı açılıyor. Saat 14.00’de yapılacak törenle resmi açılışı yapılacak olan fuar Pazar gününe kadar her gün 11.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Organizasyon hakkında açıklama yapan Start Fuarcılık Genel Müdürü Musa Öztürk, GAP ve Ülke Tarımının Başkentinde Tarım Fuarı açmanın gurur verici olduğunu belirtti. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkür ettiğini söyleyen Öztürk, ilgili herkesi fuarı ziyarete beklediklerini vurguladı.

Dört gün süreyle açık kalacak olan fuar eski 11 Nisan Stadyumunda gerçekleştiriliyor. Açılış törenine Şanlıurfa protokolünün yanı sıra Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar da katılacak.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2014, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195