Title of a News Article

Tarla Günleri başladı

 Tarla Günleri başladı
banner206

OPET, Sunpet markasıyla birlikte New Holland Trakmak tarafından organize edilen Tarla Günleri Urfa’da başladı.  2 Gün sürecek etkinliklerde, çiftçilere tarım alanında kullanılan yeni traktörler ve ekipmanları gösterilecek.

Harran Yolu üzerinde Yardımcı Köyü civarında düzenlenen Tarla Günleri etkinliğine Şanlıurfa Eski Milletvekili M. Vedat Melik ve Ünlü Sanatçı Sümer Tilmaç ile çok sayıda çiftçi katıldı. Çiftçilere ve ailelerine açık olan etkinlikte ziyaretçiler, ortalama 200-300 dönümlük ekili tarlada New Holland ürünlerini tecrübe imkanı bulabilecek. New Holland’ın yeni ürünlerini deneme fırsatı bulan çiftçiler, bir kenarda oluşturulan yarışma etkinlikleri ile de keyifli dakikalar yaşadı.

Programda konuşan TürkTraktör Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, firmalarının bu sene 60. Yılını kutladığını ifade ederek, bu süre zarfından her zaman çiftçinin yanında olduklarını vurguladı. New Holland Tarla Günleri’nin de bu vizyonun bir parçası olduğunu ifade eden Özdemir, “Tüm ekibimizle, sahada çiftçilerle bir araya geleceğimiz bir organizasyon. Amacımız; Türkiye’nin dört bir yanında çiftçilerimizle bir arada olmak, onları dinlemek ve onlara ürünlerimizi daha yakından tanıyabilecekleri bir platform oluşturmak. Çiftçilerimize aynı zamanda aileleriyle birlikte, festival havasında keyifli zaman geçirebilecekleri bir ortam sunuyoruz.” dedi.

Öte yandan tarla gününde, yeni TürkTraktör KB serisi haşpaysız balya makineleri, TürkTraktör marka toprak işleme makineleri, New Holland CX6080 biçerdöver, TDD Delta Serisi ve Tier 4 egzoz emisyonuna sahip iki yeni ithal traktör olan yarı otomatik şanzımanlı T5 Electro Command ile sürekli değişken CVT şanzımanlı T6 Auto Command da sahne alarak performansını çiftçilere gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2014, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195