Title of a News Article

Tatlıses'e Ankara saldırısı tepkisi

.

Tatlıses'e Ankara saldırısı tepkisi
banner206

Ankara'da 37 kişinin öldüğü patlamayla ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmayan Tatlıses'in doğum gününü kutlayanlara teşekkür etmesi hayranlarını çileden çıkardı.

Türkiye önceki gün gerçekleştirilen Ankara saldırısının şokunu yaşarken, birçok isim sosyal medyadan paylaştığı mesajla tepkisini dile getirdi. Ancak sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri olan İbrahim Tatlıses'in bu konuya sessiz kalması takipçileri tarafından eleştirildi.

 

TATLISES ANKARA'YA SESSİZ

Hemen hemen her konu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İbrahim Tatlıses'in Ankara Kızılay'da 37 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıya tepkisiz kalması dikkat çekti. Tatlıses, son paylaşımında doğum gününü kutlayan hayranlarına teşekkür ederek "Ben unuttum ama sevenlerim unutmadı" ifadelerine yer verdi.

 

"SENDEN DAHA ÖNEMLİ ŞEYLER VAR"

Tatlıses'in Ankara'daki patlamaya sessiz kalmasını eleştiren takipçilerinden bazıları "Bu 14 Mart'ta senden daha önemli şeyler var. Biraz da onları paylaşsan diyorum. Patlamanın senin için bir önemi yok galiba? Çok takip edilen bir şarkıcı olarak böyle bir paylaşım Yapman gerekirdi" ifadelerine yer verdi.

Daha önce Petek Dinçöz'ün fotoğrafını paylaşarak ilan-ı aşk eden Tatlıses, uzun süre magazin gündemini megul etmişti.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142