Title of a News Article

Tatlıses'ten bomba Fakıbaba iddiası...

Tatlıses'ten bomba Fakıbaba iddiası...
banner206

Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses, AK Parti ve Şanlıurfa Milletvekilliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı.

İbrahim Tatlıses, dün sosyal medya hesabından AKP üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba hakkında bir paylaşım yaptı. Paylaşımında Fakıbaba’yı hedef alan Tatlıses, bugün açıklama yapacağını ifade etti.

Tatlıses, "Dışı kalaylı içi vayvaylı teneke Fako’nun gerçek yüzünü özellikle Urfa ve Türkiye kamuoyuna anlatacağım yarın bizi takip edin" ifadelerini kullandı.
Tatlıses beklenen açıklamayo bugün sosyal medyadan beklenen açıklamayı yaptı:
İşte Tatlıses'in açıklaması...
Urfa ve Türkiye kamu oyu bilgisine!
2014 yılı Ankara Gold Otel’den başlayalım
Seydi Eyüboğlu  Habib Aslan, Kasım Hafız ve İstanbul (kim olduğunu sen iyi bilirsin) ile bir arada bulunduğun o meclisteki konuşmanı açıklıyorum…
Celalettin Güvenç ile aranızdaki Belediye Başkan Aday Adaylığınız yarışında, yukarıda bahsettiğimiz meclis huzurunda
Celalettin Güvenç lehinde adaylıktan çekilmeyeceğine dair ana avrat ettiğin küfürlü söylemlerin ile ben Celalettin Güvenç ile Grupta el kaldırmam kaldırırsam ….


sarılmam, öpüşmem, dediğin halde bu küfürleri ve yeminleri ettikten sonra Grupta gidip elini kaldırarak, sarılıp öpüşerek, kendisi ile yanyana verdiğin görüntüleri,
Herseferinde aileni katarak ettiğin küfür ve yeminlerini Şanlıurfa halkına ve kamu oyuna açıkla Dışı kalaylı içi vayvaylı Fako!

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2022, 20:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195