Title of a News Article

Tatlıses üzüntüsünü dile getirdi

Tatlıses üzüntüsünü dile getirdi
banner206

Dün hayatını kaybeden gazeteci yazar Bekir Coşkun'un vefatından dolayı üzüntüsünü dile getiren İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

Uzun zamandır akciğer kanseri dolayısıyla tedavi gören Sözcü Gazetesi Yazarı 75 yaşındaki Bekir Coşkun, dün akşam 20.30 sularında vefat etti. Urfastar'ın aldığı bilgiye göre; Coşkun'un cenaze namazı 20 Ekim 2020 Salı günü Bilkent Camii'nde kılınacak ve daha sonra memleketi Urfa'ya getirilerek,  Karaköprü ilçesine bağlı Tülmen Mahallesi'nde son yolculuğuna uğurlanacak.

TATLISES ŞU SÖZLERLE ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ

Urfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, dostu olarak gördüğü ve vefatından dolayı üzüntüsünü dile getirdiği paylaşımında şunları söyledi;

"Şanlı Urfa Sevdalısı Bekir ağabeyimizi kaybetmenin üzüntü içindeyim bir kaç kez bir araya gelmiş Urfa şivesiyle espriler yapıp gülmüştük şimdide üzdün bizleri be ( USTA )yolun açık olsun Şanlıurfa bir değerini daha kaybetti Şanlıurfanın başı sağolsun, Sevgili hemşerim bekir abimizi kaybettik ailesinin ve okurlarının başı sağolsun mekanı Cennet olsun inşALLAH"

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2020, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195