Title of a News Article

Tatlıses Vali Erin için ne dedi?

Tatlıses Vali Erin için ne dedi?
banner206
Geçtiğimiz günlerde memleketi Şanlıurfa'ya gelerek bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunana ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Vali Abdullah hakkında duygu düşüncelerini paylaştı.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Uzun bir aranın ardından memleketine gelerek hasret giderdi. Bu kapsamda bulunduğu ziyaretlerle ilgili paylaşımlarda da bululnuyordu.

Son olarak dün akşam saatlerinde bulunduğu paylaşımla Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin hakkındaki duygu düşüncelerini, birlikte çekilmiş oldukları fotoğrafın altına yazarak övgü dolu sözler sarf etti.

İşte Tatlıses'in o son paylaşımı...

"Memleketimin taşı toprağı kadar, ona sahip çıkanları da çok kıymetlidir. Şanlıurfamız’ın Valisi Sayın Abdullah Erin o isimlerin başında gelir. Bende, Urfa halkı da Mardinli hemşehrimiz olan Valimizi çok seviyoruz. Bizler kendisinden razıyız, Allah’ta onun muhafızlığından razı olsun... Neden muhafız dedim çünkü vali demek aslında muhafız eden, koruyan demektir. Urfa’da bulunduğum günlerde bana gösterdiğiniz yakın ilgi ve sevgiden dolayı tekrar teşekkür ederim Sayın Valim, iyi ki varsınız.."

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2019, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195