Title of a News Article

Tatlıses’e oğlu İdo’dan şok!

.

Tatlıses’e oğlu İdo’dan şok!
banner206

Magazin basını İbrahim Tatlıses'in bin 600 TL'lik malulen emeklilik maaşını konuşurken, oğlu İdo Tatlıses'in 90 bin TL'ye motor aldığı haberi gündeme bomba gibi düştü.

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo müzik dünyasındaki başarısıyla kendini ödüllendiriyor. Daha önce kendine lüks bir cip ve Maslak'tan daire alan ünlü şarkıcı, bu kez de yeni merakı için paraya kıydı.

 

DEĞERİ YAKLAŞIK 90 BİN TL

Habertürk'ün haberine göre; Motosikletlerle ilgilenmeye başlayan Tatlıses, Honda'nın Gold Wing F6B modelinden satın aldı. İdo'nun motosikletinin değeri ise yaklaşık 90 bin TL.

 

BABASI DA EMEKLİ OLDU

Oğlu 90 bin liralık motosiklet alırken İbrahim Tatlıses de malulen emekliliği ile gündemde... Tatlıses, başından vuruldaktan sonra müzik hayatına ara vermiş piyasalardan uzak kalmıştı. Malulen emeklilik için başvuran ünlü türkücünün isteği kabul edildimişti. Konuyla ilgili eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt veren Tatlıses, şu ifadelere yer vermişti: "Ben emekliliğimi kendim için istemiyorum, burda yine çocuklarım mevzu bahis olunca akan sular duruyor. Yoksa benim devletimin bana vereceği emekli maaşına mı ihtiyacım olacak? Kesinlikle hayır! Kimse bu dünyada baki değil bu dünyaya kazık çakacak halimiz yok baki kalan yanlız Allah'tır."

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 08:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195