Title of a News Article

Tatlıses'i görenler tanıyamadı

Tatlıses'i görenler tanıyamadı
banner206
 Uğradığı silahlı saldırı sonucu uzun bir tedavi gören ve eski sağlığına kavuşmak için Miami şehrine giden İmparator Tatlıses, Sözcü objektifi tarafından görüntülendi.

ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami şehrine giden İmparator İbrahim Tatlıses kısa süre sonra tehlikeli bir beyin ameliyatı geçirecek. Şu sıralar kendini dinlenmeye adayan İbo, bıyıksız hali ilk objektiflere yakalandı.

 

 NEŞELİ HALİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Pazar günü objektiflere yakalanan İbrahim Tatlıses'in son derece neşeli ve keyifli olması dikkatlerden kaçmadı. Miami'de bulunan Türk Mutfağı Bablyon'da Çaykur Rizespor- Beşiktaş maçını izleyen Tatlıses,bir ara ocak kısmına geçerek kendi etini kendisi pişirdi.

 

PAPARAZZİ ORDUSU KAPIDA BEKLİYOR

Dünyaca ünlü starların konakladığı Fontainebleau Miami Beach Otel'de kalan İmparator'un, kaldığı otelin önünde paparazzi ordusu eksik olmuyor.

Sürekli Hollywood yıldızları ve dünya çapındaki ünlü isimleri ağırlayan otelin önünde her zaman bir paparazzi ordusu hazır. Kiraladığı villasının eksikleri tamamlanıncaya kadar bu otelde konaklayacak olan Tatlıses'in kaldığı otelin önündeki paparazziler böyle görüntülendi.

 

LÜKS VİLLA KİRALADI

Önümüzdeki günlerde ameliyatına karar verilmesi beklenen İbrahim Tatlıses, uzun bir süre Miami'de kalacağından lüks bir villa kiraladı. İbrahim Tatlıses'in iki gün sonra kendi evine geçeceği öğrenilirken,evin hazırlıklarının da son sürat devam ettiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 22:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195