Title of a News Article

Tatlıses'in sağlığıyla ilgili yeni gelişme!

Tatlıses'in sağlığıyla ilgili yeni gelişme!
banner206

 Amerika'da yeniden ameliyat olan ve 6 gündür uyutulan İbrahim Tatlıses'in menajeri Eyüp Kanat, Tatlıses'in tedavisinin yolunda gittiğini söyledi.

Amerika'da yeniden ameliyat olan İbrahim Tatlıses'ten haber var... Ünlü sanatçı, 9 Mart Pazartesi günü Miami'deki bir hastanede beyin ameliyatı geçirmişti. 72 saatlik kritik süre içinde uyutulan Tatlıses'in tedavisinin yolunda gittiği öğrenildi.

 

ÇIKAN HABERLERİ YALANLADI

İbrahim Tatlıses'in menajeri Eyüp Kanat, İbrahim Tatlıses'in son durumu hakkında Twitter'da açıklama yaptı. Kanat, bugün ortaya atılan İbrahim Tatlıses'in sağlık durumunun olumsuz yönde ilerlediği şeklindeki haberleri yalanladı.

 

SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ

İbrahim Tatlıses hafta başında beyin ameliyatı oldu. 6 gündür yoğun bakımda olan İbrahim Tatlıses hayranlarından ve tüm sevenlerin helallik alarak girdiği ameliyattan sonra gelen ilk açıklama ameliyatın başarılı geçtiği şeklindeydi. Fakat bugün İbrahim Tatlıses sağlık durumunun kritik olduğu ve yoğun bakımda uyandıralamadığı şeklinde çıkan haberlere Eyüp Kanat sosyal medya hesabından cevap verdi.

İbrahim Tatlıses'in ameliyat olduğu günden bu yana sosyal medyada sessizliğini koruyan, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu hakkında kesin bir bilgi alınamadığı için hakkında çıkan haberler için menajer Eyüp Kanat; 'Lütfen halen tedavisi devam etmekte olan ve tedavisi yolunda giden İbrahim Tatlıses için yalan haber yapmayınız." dedi.

Miami'ye uçmadan önce İstanbul'da sanatçı dostları ve ailesinden helallik isteyen ve veren Tatlıses'in ameliyat sırasında yanında sadece menajeri Eyüp Kanat ile Ayşegül Yıldız ve kızı Elif vardı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2015, 22:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195