Title of a News Article

'Tecavüze uğradım' dedi ama...

.

'Tecavüze uğradım' dedi ama...
banner206

 Kayseri'de "Tecavüze uğradım" diyen kızın ailesi, komşuların evini bastı. Çıkan kavgada, tecavüzle suçlanan komşu, genç kızın kardeşini öldürüp babası ile ağabeyini yaraladı. Komşu tutuklanırken, kızın tecavüze uğramadığı ortaya çıktı

 Kayseri'de geçen 22 Temmuz'da yaşanan olayda, 25 yaşındaki Ayşe Çelik'in annesi kızını, güvenlik görevlisi olan evli komşuları 25 yaşındaki Süleyman Duman'dan sigara alırken gördü. Ardından genç kız, Duman'ın kendisine tecavüz ettiğini öne sürerek şikâyetçi oldu. Gözaltına alınan Duman, karakolda suçlamayı reddetti. Polis ise olay çıkmaması için Duman'ı akrabalarının evine götürdü. Bu arada Çelik'in ailesi, Duman'ın evini taş ve sopalarla talan etti. İki gün sonra geri dönen Duman ve akrabaları, evi tamir etmek istedi. Ancak Çelik ailesi, Süleyman Duman'ın dayısına saldırarak dövmeye başladı. Durumu gören Duman da av tüfeğini alarak aileye ateş etti. Sevgi Çelik'in 16 yaşındaki kardeşi Saim Çelik'in öldüğü olayda, babası Fahret Çelik ile ağabeyi Şeref Çelik de ağır yaralandı.

 

ADLİ TIP AÇIKLADI  

Tutuklanan Duman hakkında Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ilk duruşması önceki gün yapıldı. Fahret, Şeref, Ömer, Hacer Çelik'in de hem müşteki hem de sanık olduğu duruşmada tanık olarak dinlenen Ayşe Çelik, Süleyman Duman'ın kendisine zorla tecavüz ettiğini tekrarladı. Mahkeme Başkanı ise Adli Tıp Kurumu raporuna göre tecavüz yaşanmadığını ve olayla ilgili olarak savcının da takipsizlik kararı verdiğini açıklayarak, Genç kıza "Tecavüze uğramamışsın" dedi. Ayşe Çelik ısrarla "Tecavüz etti" dese de, ailesi neye uğradığını şaşırdı. Sanık Süleyman Duman ise savunmasında "Ayşe Çelik benden sigara istemişti. Sonra şikâyetçi oldu. Evime zarar verilince 2 gün sonra dayım Yunus Ateş'le gelip onarmak istedim. 10 dakika sonra bir silah sesi duydum ve kendimi bahçedeki mağaraya attım. Küfür ve tehditlerle dayımı dövmeye başladılar. Dayımı kanlar içinde görünce mağaradaki tüfekle hedef gözetmeksizin ateş açıp bahçeden çıkmalarını istedim. Gitmediler. Eve girmeye çalışınca yeniden ateş açtım. Ancak bu kez silahın kontrolünü kaybettim. Beynim durmuş gibiydi. Sonra mağaranın arka kapısından kaçarak polise teslim oldum. Öldürme kastım yoktu. Olsaydı 3 mermim daha vardı onları da sıkardım" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2015, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195