Title of a News Article

Tek Tek Dağlarını hizmetle kuşattılar

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sabahın erken saatlerinde gittiği Tek Tek Dağları bölgesindeki kırsal mahalle gezisinde, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Tek Tek Dağlarını hizmetle kuşattılar
banner206

Tek Tek Dağları bölgesinde Eyyübiye İlçesine bağlı kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek yapılan çalışmalarla ilgili istişare toplantısı gerçekleştiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘en ücra noktalara bile hizmetlerimiz geliyor, insanımıza bu hizmetleri götürmek bizleri memnun ediyor.’ dedi.

Bölgedeki gezi esnasında Karahisar Mahallesi’nde cami onarımı, köy içi stabilize yol ve taziye evi bakım onarım çalışmaları incelendi. Ardından Yukarı Koçlu mahallesinde yine benzer bir çalışmala olan taziye evi, cami ve lojman bakım onarımı çalışmaları yerinde görüldü. Son olarak da, Yığınlı Mahallesinde vatandaşlardan gelen talepler üzerine taziye evi yer tespiti yapıldı ve kısa süre içerisinde de Eyyübiye Belediyesi tarafından temeli atılacak.

Yolbaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Demirkan tarafından organize edilen istişare toplantısı ve öğlen yemeğine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, Eyyübiye Belediye Başkan yardımcısı Aziz Aslan, bazı birim amirleri, Yukarı Koçlu Mahalle Muhtarı İsmail Demir, Hamzababa Mahalle Muhtarı İsmail Zengin, Keskin Mahalle Muhtarı Ali Dem, Apalı Mahalle Muhtarı Ömer Demir, Yamaçaltı Mahalle Muhtarı Hüseyin Alkan, Umuroba Mahalle Muhtarı İbrahim Çiftçi, Yukarı Yazıcı Mahalle Muhtarı Hasan Irmak, Aşağı Yazıcı  Mahalle Muhtarı Halil Aslan, Dolu Tepe Mahalle Muhtarı Hamut Yılmaz ve Karahisar Mahalle Muhtarı Mehmet Sel katıldı.

Yapılan çalışmaları inceledikten sonra ve muhtarlarla görüştükten sonra açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; “Öncelikle bizleri davet eden Tek Tek bölgesi muhtarlarına teşekkür ediyoruz. Sizlerin de takip ettiği buralarda kırsal mahallelerimizde dolaşıyoruz ve onların daha önce de geldiğimizde ifade ettikleri talepleri vardı. Çok şükür bunlarla ilgili de uygulamaya geçmiş durumdayız. Yol konusu vardı, Büyükşehir Belediyemizin yaptığı ihaleler sonucunda yer tespitleri de yapıldı kısa süre içerisinde yapımına başlanılacak. Kırsal mahallelerin içini stabilize malzeme ile yapılması konusunda da yer teslimi yapıldı. Yarından itibaren bu malzemeler döşenmeye başlayacak ve çamurdan kurtulacak bölgelerimiz. Onun dışında içme suyu ile ilgili talepler var, bunları da yetkililere ilettik. Daha önce gelen talepler de çok şükür karşılandı. Mezarlıkların çevrelenmesi konusu ve bizler için önemli olan taziye evi konusu var. Gelen talepler değerlendirmeye alındı bir çoğunun demir çimentoları verildi. Bir kısmı da sıfırdan başlanacak. Bu tür talepler ertelenmeyecek ve çok şükür şunu da gördük. Tek tek dağlarındaki muhtarlarımız tek yürek, ve böyle yüreklerin toplu attığı bir yerde, o yürekleri topla bile söndüremezsin. Bizlere evlerini açan, gönüllerini açan muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. İyi varlar, iyiki böyle güzel insanlara hizmet ediyoruz.” Dedi.

Yolbaşı Mahalle muhtarı Mehmet Demirkan ise, “Eyyübiye Belediyesine çok teşekkür ediyorum başta Başkanımız Mehmet Ekinci ve Aziz Aslan’a. Çalışmaları ful ve süratle devam ediyor. Köy içleri de taziye evleri de, suyla ilgili talepleri şimdiye kadar reddetmemiştir ve kapısı sonuna kadar açıktır bizler için.” İfadelerini kullandı.

Son olarak, Başkan Ekinci’ye eşlik eden AK Parti Eyyübiye İlçe başkanı Av. İsmail Demirbaş ise şunları söyledi;

“Elhamdülillah, bizler AK Belediye ve AK ilçe olarak bölge adına yapılan hizmetleri yerinde keşfetme fırsatı bulduk. Muhtarlarımızda sağ olsun bizleri davet ettiler. Bölgelerde incelemelerde bulunduk. Sağ olsun başkanımız da biz gelmeden hizmetlerimiz gelmiş. Bu noktada muhtarlarımızla istişarelerimiz devam edecek. 7 Haziran da hizmetlerin gelmesi anlamlı destekleriyle birlikte ak kadroları bir araya getirip hizmetlere devam edeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2015, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195