Title of a News Article

Teknokent'te alınan ilk kararlar

YENİ BİNASINDA İLK TOPLANTISINI YAPTI

Teknokent'te alınan ilk kararlar
banner206

Harran Üniversitesi Şair Nabi kampüsünde yapımına geçtiğimiz yıl  başlanılan Şanlıurfa Teknokent, ilk yönetim kurulu toplantısına ev sahipliğini yaptı.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu’nun başkanlık ettiği toplantıya üniversite adına üyelerden Prof.Dr. Mehmet İriadam,Prof.Dr.İrfan Özberk,Prof.Dr. Bülent Yeşilata,Doç.Dr.AkifNacar, ortaklar adına Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri ErtekinTicaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya katıldılar.
Yapımı tamamlanan Teknokent binasının gezilmesinin ardından, kurul üyeleri gündemdeki konuları ele aldılar.  Teknokente resmi müracaatlarını yapan 3 firmaya yer tahsisi ile Üniversite ve Sanayicilerin son durumunun konuşulduğu ilk toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İ.Halil Mutlu ve TSO Başkanı Sabri Ertekin ile kurul üyeleri, Şanlıurfa'nın sanayileşmesi için yetkililerle görüşmelerin sıkca yapılamasını kararlaştırdılar.
Öte yandan Teknokent ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi arasında Akçakale ilçesinde bulunan Meyve fidanlığının ortak olarak kullanılması için bir protokol yapıldığı öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2014, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195