Title of a News Article

Temizlik timi kuruldu

.

Temizlik timi kuruldu
banner206

Karaköprü Belediyesi ilçe genelinde temizlik atağı başlattı. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan 30 kişilik “Temizlik timi” pırıl pırıl bir Karaköprü için kollarını sıvadı.

Karaköprü Belediyesi ilçeye modern bir görünüm kazandırmak için Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde “Temizlik Timi” kurdu. 30 kişiden oluşan ekip, ilk olarak Atakent mahallesinde genel temizlik çalışması yaptı.

Temizlik Timi tarafından Atakent mahallesinde büyük bir titizlikle yürütülen çalışmalarla cadde ve sokaklar temizlenirken, boş arsalarda da temizlik çalışması yapıldı.

 

CADDELER YIKANIYOR

Temizlik timi tarafından yürütülen çalışmalarla çöpler toplanıken, cadde ve sokaklar süpürülüyor, yollar yıkanıyor. Rutin çöp toplama ve temizlik işlemlerinden sonra konteynır yıkama aracıyla periyodik olarak da çöp konteynerlerin ilaçlama ve dezenfekte işlemi gerçekleştiriliyor.

 

İLAÇLAMA DEVAM EDİYOR

Temizlik anlayışını cadde ve kaldırım temizleme anlayışından çıkararak vatandaşların sağlığını ön planda tutan çalışmalara imza atan Ekipler sokak sokak dolaşarak haşere ve sineklerin üreme noktalarında da ilaçlama çalışması yapıyor.

Öte yandan  kurulan temizlik timi her hafta ilçede bir mahallede genel temizlik çalışması yapacağı bildirildi.


Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2017, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195