Title of a News Article

Teşkilat destek turunda...

.

Teşkilat destek turunda...
banner206
 AK Parti Şanlıurfa İl Yönetimi Şanlıurfa’daki Odaları ziyaret ederek cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istediler.

 

AParti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez başkanlığındaki heyet Şanlıurfa Ziraat odasından başladığı destek ziyaretlerine Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’yle devam etti.

 

Heyet daha sonra Şanlıurfa Ticaret Borsası ve Memur-Sen Şanlıurfa Şubesine destek ziyaretinde bulundu.

 

İl Başkanı Yusuf Eğilmez başkanlığındaki AK Parti heyeti Ramazan ayında silahlı saldırıya uğrayan Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı’ya hem geçmiş olsun ziyaretinde bulundu hem de Cumhurbaşkanlığı seçimi için destek talebinde bulundular.

 

AK Parti heyeti son olarak Hür Dava Partisine (Hüda Par) destek ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

 

Odalardaki ziyaretlerde, oda başkanları AK Parti heyetine Cumhurbaşkanı seçimlerinde Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a da destek sözü verdiler. 

 

GÜNDEMDEKİ SORUNLAR BİR GÜNDE ÇÖZÜLECEK SORUNLAR DEĞİL

 

Ziyaretlerin ilk durağında Şanlıurfa Ziraat Odası Yönetim Kurulu’nun AK Parti heyetine ilettiği çiftçi sorunları ile ilgili olarak konuşan Av. Eğilmez, sorunların çözümü için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu söyledi. Eğilmez, Tabi, ziyaretimizde çiftçilerimizin sorunlarını dinledik ve bu sorunları gerekli yerlere de ileteceğiz. Ancak bilindiği gibi gündeme gelen sorunlar bir günde çözülecek sorunlar değildir. Ancak gündeme gelen ve bizlere iletilen konuları takip edeceğiz’ şeklinde konuştu. Çiftçilerin elektrik kesintileri ile karşı karşıya kaldığı sorunların farkında olduklarını ancak çözümü için takipte olduklarını belirten Eğilmez, çalışmaların sürüdüğünü söyledi.

 

‘BU KEZ CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN DESTEK İSTİYORUZ’

 

Ziyaretlerin bitiminde ziyaretleri değerlendiren İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa’da bulunan oda başkanları ve odalara bağlı esnafların sorunlarıyla her zaman ilgilendiklerini söyledi.

10 Ağustos günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı birinci tur seçimi için odalara destek turu

yaptıklarını söyleyen Eğilmez, ‘Bilindiği gibi önümüzde bir Cumhurbaşkanı seçimi bulunuyor. Her seçimde bizlere çok büyük destek veren Odalarımızın, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de adayımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyoruz. Ayrıca Şanlıurfalıların da Başbakanımıza sevgisi büyüktür. Bu sevginin seçimde yine desteğe dönüşeceği kanaatindeyim’ diye konuştu.

Oda ziyaretlerine AParti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Başkan Yardımcıları Ömer Avcı, Emin Demirkol ve Süleyman Hışmanoğlu katıldı.


Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195