Title of a News Article

TGT Şanlıurfa şubesinin açılışı yapıldı

.

TGT Şanlıurfa şubesinin açılışı yapıldı
banner206
  Türkiye Gençlik Teşkilatı (TGT) Şanlıurfa Şubesinin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan TGT Genel Başkanı Hakan Polat, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda, “Tek Millet, Tek Devlet, Tek Vatan, Tek Bayrak” çatısı altında olacağız.” Dedi.

Türkiye Gençlik Teşkilatı (TGT) Şanlıurfa Şubesinin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Açılışa Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Polat’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Açılış sonrası konuşan TGT Genel Başkanı Polat, “Dört etrafı ateş çemberi olan ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Gerek içerde, gerek dışarda sayısız düşmanla uğraşan, tüm çabalara rağmen eğilmeden bükülmeden yoluna devam eden devletimizin bekası için Türkiye Gençlik Teşkilatı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Dün yaşadığımız 15 Temmuz’u unutmadık, unutmayacağız. O kara günde, milletin iradesi Meclis’in bombalandığı, Genelkurmay Başkanı’nın rehin alındığı, ülkesine sahip çıkan vatan sevdalılarının şehit olduğu, örneğini hiç görmediğimiz, hiç yaşamadığımız, bir daha da yaşamamayı dilediğimiz korkunç bir geceden geçtik. Türkiye, halkıyla birlikte büyük bir sınavdan geçti. Türkiye Gençlik Teşkilatı olarak, bu ahlaksız kalkışmanın ülkemiz üzerinde yürütülen büyük operasyonun bir parçası olduğu biliyoruz.

Bu durum, devlet ve millet olarak her daim teyakkuz halinde olmamızı gerekli kılıyor. Millet olarak bu ihanet kalkışmasına ve eşkıyalığa karşı kendilerini siper eden bu aziz milletin evladı olmanın gururunu taşıyoruz. 15 Temmuz’un yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, yıllardır dış güçlerden beslenen terör örgütlerinin canlı bomba ve suikast eylemleri ile mücadele etmeye devam ediyor.

Dost görünen batılı devletlerin Ortadoğu’da yaktıkları ve sönmesini hiç istemedikleri ateşi söndürecek tek ülke Türkiye’dir. Mezhep savaşlarının önündeki en büyük engel Türkiye'dir. Bölgedeki daha büyük katliamın önündeki büyük engel Türkiye'dir. Onun için de bütün oyunlar, Türkiye üzerinde oynanıyor. Biz bu oyunları oynayanları görüyor, onları biliyoruz. Onlara karşı gerekenleri de yapacağız. Kolluk güçlerimize ve vatandaşlarımıza yapılan hain saldırılar, tuzaklar ve bombalar bizi yıldıramayacak.

Daha da güçleneceğiz. Bir olacağız, birlik olacağız. Bu birliği tesis etmek için Türkiye Gençlik Teşkilatı olarak üzerimize düşen görevi bugüne kadar yaptık, bugünden sonra da yapmaya devam edeceğiz. Teşkilatımızın kurulduğu 2014 yılından beri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı haklı mücadelesinde hep yanında olduk, Reisimizi hiç yalnız bırakmadık, bundan sonra da her zaman yanında olacağız. Türkiye, bir daha karanlık günlere dönmesin diye teşkilatımız hep uyanık kalacak.” 


Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2017, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195