Title of a News Article

Tıp Fakültesinde korkutan anlar!

Tıp Fakültesinde korkutan anlar!
banner206

 Şanlıurfa'da, 2 yıl önce trafik kazası geçiren ve malulen emeklilik için istediği raporun kendisine verilmediğini öne süren 48 yaşındaki Mehmet Ağolday, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin 3'üncü katında intihara kalkıştı. Kendisini pencereden sarkıtan Ağolday, bir anlık dalgınlığından yararlanan polisler tarafından kurtarıldı.

Olay, öğle saatlerinde Harran Üniversitesi'nin Yenişehir Kampusu içindeki Tıp Fakültesi binasında meydana geldi. 2 yıl önce geçirdiği kazada sağ ayağını kaybeden ve protez ile yaşamını sürdüren Mehmet Ağolday, malulen emekli olmak için başvurduğu hastaneden kendisine yeterli derecede rapor verilmediğini öne sürerek 4 katlı binanın 3'ncü katındaki pencereden sarkarak intihar edeceğini söyledi. Pencereden kendini sarkıtan Ağolday'ı görenler durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar ardından fakülteye gelen polis çevre güvenliği alırken, itfaiye ekipleri de Ağolday'ın atlama olasılığına karşı hava yastığı açtı.

Polis ve hastane görevlileri kendisini pencereden sarkıtan Ağolday'ı konuşarak ikna atmaya çalıştı. Pencerenin pervazını tutarak yanına kimseyi yaklaştırmayan Ağolday'ı polis, bir anlık dalgınlığından faydalanarak kolundan tutup içeri çekti. Polisin kurtarması üzerine fenalaşarak bayılan Ağolday'a sağlık görevlileri müdahale etti ve ardından ambulans ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2014, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195