Title of a News Article

Tipioğlu, dudak uçuklatan rakamı açıkladı

.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Şanlıurfa’da son 3 yılda zehir tacirlerine karşı yürütülen mücadelede; 15 077 126 ton uyuşturucu madde, 161 Bin 987 adet uyuşturucu hap ele geçirilerek milyonlarca insanın zehirlenmesine engel olunduğunu söyledi. Ayrıca bu operasyonlarda 9 Bin 524 şahıs gözaltına alınırken, Bin 591 kişinin tutuklandığı bildirildi.

 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Polisevi’nde basın toplantısı düzenleyerek, Şanlıurfa’da uyuşturucu ile mücadelede yapılan çalışmalardan bahsetti.

Uyuşturucunun geleceğimizi tehdit eden en acımasız tuzak olduğunu belirten Müdür Tipioğlu, “Keyifle başlayan anlar ölümle sonuçlanıyor, bu gidişata bizimle birlikte dur deyin” dedi.

Tipioğlu, Şanlıurfa’da uyuşturucu narkotimlerin uyuşturucu madde operasyonlarından da bahsederek, “Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü son 3 yılda zehir tacirlerine karşı yürütülen mücadelede satışa hazır; 15 077 126 Ton uyuşturucu madde, 161 Bin 987 adet uyuşturucu hap ele geçirilerek milyonlarca insanın zehirlenmesine engel olundu. 9 Bin 524 şahıs yakalanarak haklarında adli işlem yapıldı, Bin 591 şahıs tutuklandı” diye ifade etti.

Müdür Tipioğlu, 2017 yılında ise 827 uyuşturucu olayının ortaya çıkarılarak müdahale edildiğini ve 2.2 ton esrar ele geçirildiğini belirterek, hız kesmeden uyuşturucu ile mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğinin mesajını verdi.  

“Mücadelemize destek verin” diyerek çağrıda bulunan Tipioğlu, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi birlikte koruyabilmek için uyuşturucu ticareti yapanları, kullananları 155 polis imdat [email protected] adresine bildirin” diye kaydetti.

Uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında Cumartesi günü saat 14.00’te Piazza AVM’de bilgilendirme standı kuracaklarını söyledi.

 

Ailelere uyarı

Anne ve babalara uyarılarda bulunan Müdür Tipioğlu, “Genelde iyi alışkanlıklar da, kötü alışkanlıklar da arkadaşla başlar. Biz annelere ve babalara, çocuklarıyla daha iyi ilgilenmelerini, onların kimlerle arkadaşlık ettiklerini, nerelerde vakit geçirdikleri konusunda hemhal olmalarını istiyoruz. Bu önleyici polisliktir. Yani evladımız, çocuğumuz uyuşturucuya bulaşmadan önlemek en doğru girişimdir. Polislik anlayışının temeli de budur, biz suç oluşmadan önlemek istiyoruz, bunun gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa’nın marka değeri olduğunu da vurgulayan Müdür Tipioğlu, Şanlıurfa’nın huzurunu korumak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2017, 12:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Altun
Mehmet Altun - 7 yıl Önce

Şanlıurfamıza geldiği günden beri başarılı çalışmaları ile takdir ettiğimiz Sayın Müdürümüz Veysel Tipioğlu'nu ve ekibini yürekten kutlarız.Mehmet Altun_şanlıurfa// Bakkalbaşı

SIRADAKİ HABER