Title of a News Article

TKDK hibe traktör dağıttı

TKDK hibe traktör dağıttı
banner206

Şanlıurfa'da, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğü tarafından 132 çiftçiye, yüzde 50 hibe destekli traktörler verildi.

 

GAP Tarımsal Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen anahtar teslim törenine; Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Ziraat Odası Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, yetkililer ve çiftçiler katıldı.Törende konuşan Şemsi Bayraktar, 'Gıda insan için en ihtiyaç duyulan madde bunun tabiki kaynağı tarım sektörüdür. Tarım stratejik olmaya devam edecek. Ülkemizde tarım sektörü çok önem kazanmaya başladı. İstihdamda 6 milyon Türkiye istihdamının yüzde 23.7'sini karşılıyoruz. 115 milyar liralık gayri sarfi milli hasılaya katkı sağlıyoruz. 17 milyar dolarlık ihracat yapıyoruz. Bunlar çok önemli gelişmelerdir. Çiftçinin gelişmesi için eğitim ve araştırmaya önem vermemiz gerekiyor" dedi.

 

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, traktör sahiplerine anahtarlarını verdi. Anahtar teslim töreninden sonra Vali Küçük, direksiyon başına geçti

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2014, 23:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
yasar ceylan
yasar ceylan - 10 yıl Önce

yine torpiliye cikti herzamanki gibi fakir ezildi

SIRADAKİ HABER

banner195