Title of a News Article

TOKİ’den yatırımcıya yeni fırsat

   TOKİ’den yatırımcıya yeni fırsat
banner206

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. İdare, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Balıkesir, Diyarbakır, Kayseri ve Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 38 ilde, 156’sı iş yeri 32’si konut olmak üzere 188 taşınmazı satışa çıkarıyor.

30Ekim 2014’de düzenlenecek açık arttırmada satışa sunulacak konutlar, Adana, Adıyaman, Afyon, Ankara, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin Ordu, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat ve Zonguldak illerinde bulunuyor.

TOKİ, Başkent Ankara’da 8 taşınmazı satışa sunuyor. Eryaman’da 157metrekare büyüklüğünde 4+1 niteliğinde beş konut, 150 metrekare büyüklüğünde 3+1 bir konutile protokol yolunda 95 metrekare büyüklüğünde iki konutaçık arttırma ile satışa sunulan taşınmazlar arasında yer alıyor.

 

İstanbul, Ankara ve Bursa’da 15 işyeri satışta

TOKİ, İstanbul’un yeni cazibe merkezi Kayabaşı’nda üç, Ankara’da Sincan, Kuzey Ankara,Eryaman veŞereflikoçhisar’datoplamaltı, Bursa Nilüfer, Orhangazi ve Yıldırım ilçelerinde yedi işyerini satışa sunacak.

İdare, ayrıcaTrabzon’da17 taşınmazı satacak. Merkez Zağnos Vadisi’nde yer alan işyerleri de yatırımcıya sunulacak taşınmazlar arasında yer alıyor.

 

240 Vadeyle taşınmaz

TOKİ, Bursa Nilüfer Kayapa, Çorum merkez, Kahramanmaraş Afşin ve Türkoğlu, Malatya Beydağı, Tokat Dedeli, Trabzon Bahçecik 2. Etap, Trabzon Zağnos Vadisi, Yozgat Boğazlıyan, Yozgat2. bölge projelerinde yer alan işyerlerini yüzde 10 peşin 240 ay vade ile satışa sunacak.

Adana (Kozan, Seyhan Barış Mahallesi, Seyhan Şambayadı, Yüreğir Akkuyu), Adıyaman (Merkez, Esentepe, Kahta), Afyon Dinar, Ankara (Eryaman 10. etap, Kuzey Kent Girişi 11. etap, PursaklarKaracaören, Sincan Yenikent, Şereflikoçhisar), Balıkesir (Bandırma Kayacık, Sındırgı Çavdaroğlu), Burdur Tefenni, Bursa (Orhangazi 3. etap, Yıldırım Akçağlayan), Çankırı Çerkeş, Denizli (Çal 1. etap, Çal 2.etap), Diyarbakır (Bismil, Silvan 2. etap, Üçkuyular), Düzce Çilimli, Erzincan Çayırlı 1. etap, Erzincan Üzümlü, Erzurum Pasinler, Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü, Gaziantep merkez Beylerbeyi, Giresun Alucra 2. etap, Hatay Dörtyol, Iğdır Tuzluca, İstanbul Küçükçekmece Kayabaşı 14. ve 15. bölge,Kayseri (Erciyes Üniversitesi, Yahyalı), Kırıkkale Balışeyh, Kırşehir (Kaman Sarıuşağı, Merkez), Kütahya (Emet 3. etap, Pazarlar, Şaphane), Manisa Gördes, Mardin Merkez Nur Mahallesi 2. etap, Mersin Silifke Taşucu, Ordu merkez, Osmaniye Yaveriye, Sivas Suşehri, Şanlıurfa Birecik, Trabzon Beşikdüzü, Uşak Eşme, Yozgat Yenifakılı 2. etap ve Zonguldak Ereğli projelerinde yer alan işyerleri yüzde 15 peşin 120 ay vade seçenekleri ile satılacak.

Muhammen bedeli 20 bin liraya kadar olan taşınmazlar için 2 bin lira, muhammen bedeli 100 bin liraya kadar olanlar için 5 bin lira, muhammen bedeli 200 bin liraya kadar olanlar için 10 bin lira, muhammen bedeli 200 bin liranın üstünde olan taşınmazlar için 50 bin lira katılım teminatı alınacak.

Müzayede İstanbul Şişli’de bulunan Turyap Müzayede Salonu’nda saat 14.00 yapılacak.

Ayrıntılı bilgiye www.toki.gov.tr ve www.turyap.com.tr internet adreslerinden ulaşılabilecek.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2014, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195