Title of a News Article

Topçu ailesinin mutlu günü

Topçu ailesinin mutlu günü
banner206

İşletmeci Ramazan Topçu ile Semra Arslan düzenlenen görkemli düğün töreniyle dünya evine girdiler.

ŞUTSO düğün salonunda düzenlenen mevlitli ve semazenli düğün töreninde işadamı Mustafa Aşıklıoğlu’nun kayın biraderi Ramazan Topçu hayatını Semra Arslan ile birleştirdi. Topçu ve Arslan ailesinin nikâh şahitliklerini de Ahmet Arslan ve Av. Sinan Topçu yaptı. Öte yandan düğün törenine yaklaşık bin davetlinin katıldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2016, 16:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nezif Topçu
Nezif Topçu - 8 yıl Önce

Allah Hayırlı Uğurlu Etsin.

Fahrettin Topçu
Fahrettin Topçu - 8 yıl Önce

Evliliğinizin kalpleriniz ve yüzleriniz gibi güzel, mutlu ve huzurlu olmasını dilerim. Allah sizi hiç ayırmasın. Mutluluklar.
Bir ömür boyu evliliğinizin mutlu mesut sürmesini, bol çocuklu bir aile saadetine kavuşmanızı dilerim. Allah sizleri önce birbirinizden sonra da bizlerden ayırmasın. Evliliğinizi en kalbi duygularla kutlarım.
Allah’ım sizleri birbirinize bağışlasın ve aile saadetinizi daim kılsın. Ömür boyu mutluluklar dilerim…
Mutlu günlerinizin hep bir öncekinden daha da fazla olmasını diler aile saadetine kavuştuğunuz bu mutlu günlerin bir ömür sürmesini dilerim.
Allah’ın emri, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in de kavli ile attığın bu evlilik adımını en içten sevgilerimle kutlarım.
Sevgili dostum, arkadaşım. Hayatında büyük bir karar aldın ve bugün evleniyorsun. Aldığın bu kararın her daim sana mutluluk getirmesini diler evliliğinizi tebrik ederim.
Evliliğinizi tebrik eder bol çocuklu ve mutlu bir ömür dilerim. Allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın.
Canım arkadaşım

Fatih topçu
Fatih topçu - 8 yıl Önce

Allah hayırlı uğurlu etsin

Orhan Topçu
Orhan Topçu - 8 yıl Önce

Allah Hayırlı Uğurlu Etsin.

Hasan Topçu
Hasan Topçu - 8 yıl Önce

Allah Hayırlı Uğurlu Etsin.Huzurlu Bi Yaşam Sürdürmeniz Dileğiyle.

Berna Arslan
Berna Arslan - 8 yıl Önce

Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle...

Mustafa Kirli
Mustafa Kirli - 8 yıl Önce

Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle... Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar!

Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim. Mutlu bir yasam dileğiyle...

....Devamı var

Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle...

Yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin. Birbirinize hep bağlı kalın! Mutluluklar...

Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yasayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın...

Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda değilim ama bilin ki tüm kalbim sizinle. Hayat boyu mutlu olmanızı diliyorum.

Bir elmanın iki yarısı gibisiniz. Yasam boyu bunu korumanız ve birbirinizi hep tamamlamanız dileğiyle... Mutl

Rahime
Rahime - 7 yıl Önce

Kendisini iyi gosteriyo bide yalancı nezif topcu korkakk

SIRADAKİ HABER

banner195