Title of a News Article

Toplu taşımada yine rol model

.

Toplu taşımada yine rol model
banner206

Toplu taşımada layık görüldüğü ödüllerle örnek gösterilen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği tarafından Kayseri'de düzenlenen konferansta yine rol model olarak deneyimlerini paylaştı.

Toplu taşımada son 4 yılda 'En İyi Uygulama', 'En İyi Teknoloji Kullanımı', 'Hizmet Kalitesi' ve 'Erişilebilirlik' dallarında uluslararası bazda 4 ödüle layık görülen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, rol model olmaya devam ediyor. 92 ülkeden bin 300 kurumsal üyesi bulunan Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği'nin (UITP) Kayseri'de düzenlediği ‘Toplu Taşımacılıkta Reform ve Kurumsallaşma’ konulu konferansa katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire başkanlığı yetkilileri yaptıkları sunumla deneyimlerini paylaştı.

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesinin toplu taşımadaki dönüşüm çabaları ve yaptığı reformları anlatması nedeniyle konferansa konuşmacı olarak çağırılan Ulaşım Planlama Müdürü Abdullah Keskin, katılımcılara URFAKART teknoloji dönüşümü ve kullanılan NFC sistemi hakkında bilgi verdi.

Konferansta 'Şanlıurfa’da Dönüşüm Modelinin Uygulanması Süreci ve Deneyimi' konulu bir sunum gerçekleştiren Planlama Müdürü Keskin, kurumsal olarak Türkiye’de ilk minibüsü kaldıran ve BRT'yi (Otobüs yolu) Uygulayan şehir olarak bir çok alanda yenilik ve dönüşümleri vatandaşa sunduklarını söyledi.

Yurt içi ve yurt dışından çok sayıda katılımın sağlandığı konferansta Başkan Nihat Çiftçi'nin de selamlarını ileten Keskin, "Biz Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak halkımıza hizmetin en iyisini sunmayı esas alan bir kadroyuz. Başkanımız Nihat Çiftçi'nin de önemle üzerinde durduğu ulaşım ve toplu taşıma konularında sürekli kendini yenileyen ve gelişen bir yapı içerisinde olmaya özen gösteriyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2017, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195