Title of a News Article

Toprağa gömülü halde bulundular

Toprağa gömülü halde bulundular
banner206

 SURİYE sınırındaki Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi’nde, jandarma tarafından düzenlenen operasyonda toprağa gömülü 16 uzun namlulu tüfek, 118 fişek ele geçirildi.

Kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışma yürüten jandarma ekipleri, Suriye sınırındaki Akçakale’nin Uzunyol Mahallesi’nde çiftçilik yapan İsmail Y. ile Hüseyin B.’nin Suriye’den kaçak olarak getirdiği silahları piyasaya süreceği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine çalışma başlatan jandarma, araştırmasında ihbarın doğru olduğunu saptayınca operasyon kararı aldı.

Savcılık izni ile sabah saatlerinde Uzunyol Mahallesi'ne giden jandarma ekipleri, İsmail Y. ile Hüseyin B.'nin ev ve depolarında arama yaptı. Yapılan aramada suç unsuruna rastlamayan jandarma, şüphelilerin evine 20 metre mesafedeki su kuyusunun bulunduğu alanda toprağın kabarık olmasından şüphelendi. Bunun üzerine toprağı kazan jandarma; 1 metre derinlikte 5 çuval içerisinde 16 uzun namlulu tüfek, 118 fişek ve 21 şarjör ele geçirildi. Tüfek ve fişeklere el koyan jandarma, evlerinde bulunamayan İsmail Y. ile Hüseyin B.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2015, 16:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
abi
abi - 9 yıl Önce

Jandarmayı tebrik ediyorum. Son zamanda operasyonlar bayağı arttı. Urfa gündemden hliç düşmüyor. İyiki varsın JANDARMA

SIRADAKİ HABER

banner195