Title of a News Article

Torba Yasa bilgilendirme toplantısı yapıldı

 Torba Yasa bilgilendirme toplantısı yapıldı
banner206

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü ve Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı işbirliği ile bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda Siverek SGK Müdürü Yurdaer Tecir’in katıldığı toplantıda 6552 sayılı Torba Yasa Kanunun hangi borçları kapsadığı, yapılandırmanın neler kazandırdığı, avantajları, ödeme ve taksit seçenekleri, nasıl ödenmesi gerektiği gibi konular hakkında detaylı bilgiler verildi. Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Serdal Bucak, yaptığı açıklamada toplantının amacının yapılandırmayla sağlanan kolaylıklardan olabildiğince tüm vatandaşların haberdar olup faydalanması olduğunu kaydetti. Bucak, Siverek Ticaret ve Sanayi Odası kapsamında bulunan borç yapılandırmalarıyla ilgili olarak üyelerine cep telefonu ile toplu mesaj ve posta yoluyla ulaşıldığını bildirdi.

Toplantı hakkında detaylı bilgileri bir slayt eşiliğinde anlatan Yurdaer Tecir, soruları yanıtlarken, katılımcıların daha iyi bilgilendirme adına broşür dağıtıldığını ve bu konuda gerek sivil toplum kuruluşlarına gerekse de mali müşavir ve muhasebecilerine bilgilendirme adına gerekli özeni göstermeleri konusunda ricada bulunup, tüm katılımcılara ve Siverek Ticaret ve Sanayi Odası'na teşekkürlerini sundu.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2014, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195