Title of a News Article

Tüm Türkiye onları alkışladı

Tüm Türkiye genelinde yoğun ilgi gören ve Şanlıurfa'dan da desteklerin yükseldiği "Biz Bize Yeteriz Türkiye'm" kampanyasına Viranşehirli ikizlerin verdiği takdirleri topladı.

Tüm Türkiye onları alkışladı
banner206

(URFASTAR)

Biriktirdikleri bisiklet parasını kampanyaya destek olarak sunan ikizler, ülke genelinde günün gündemi oldu. Türkiye'nin dört bir tarafından ikizler için takdir dolu sözler yükseldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 111 lira 50 kuruş bağışlayarak destek olan Muhammet Emin Kayık  (7) ile ikizi Feyza Nur Kayık. paralarının gönderilmesi için Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye meszaj gönderdi. Başkan Ekinci ise, Vefa Sosyal Destek Grubu ile Muhammet’e içerisinde Türk Bayrağı da bulunan hediye paketini gönderdi. Muhammet, Belediye Başkanı Salih Ekinci ile görüntülü görüşerek, gönderdiği hediyeden dolayı Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.

Başkan Ekinci, gazetecilere yaptığı açıklamasında "Çok duygulandım.Kumbaranın içerisindeki harçlığı devlete bağışladılar. Biz de bunu Sayın Cumhurbaşkanımıza göndereceğiz. Muhammet emin ve Feyza Nur kayık kardeşimizin koca yüreğinden öpüyoruz. Bence bu Türkiye’deki herkese mesajdır. Yani özellikle, bağış, yardım ve milli dayanışma kampanyasına uyduruk şeylerle karşı çıkan insanların Viranşehir'imizin  Muhammet emin ve Feyza Nur kayık Külçek’ten alacağı çok büyük bir ders var. Muhammet  kardeşimizin bu davranışı birlik, beraberlik ve dayanışma açısından bir örnektir. Doğudaki çocukların geleceği açısından bir örnektir. Demek ki böyle çocuklarımız var, böyle yiğitlerimiz var. Böyle yiğitlerin ülkesi hiçbir zaman diz çökmez, çökmeyecektir Allah’ın izniyle. Bütün Viranşehirliler  adına onu kucaklıyoruz. Böyle bir evlat yetiştirdikleri için ailesini kutluyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2020, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195