Title of a News Article

Tuna'dan Viranşehir'e ziyaret. ..

.

Tuna'dan Viranşehir'e ziyaret. ..
banner206

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Viranşehir’de bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu.

Vali Tuna’nın ziyaret ettiği ilk adres, yeni hizmete giren Viranşehir Kaymakamlığı ve Hükümet Konağı oldu. Kaymakam Vekili Ahmet Kartepe’den bilgi alan Vali Tuna, yeni hükümet konağı ve kaymakamlığın Viranşehirliler için hayırlı olmasını diledi.

Kaymakam Vekili Kartepe ve diğer yetkililerle yapılan görüşmenin ardından 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu’na geçen Vali Tuna, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Vali Tuna, öncelikli olarak çocuklara değerler eğitiminin verilmesindeki önemi anlattı.

Okul ziyaretinin ardından Viranşehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Vali Tuna, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastanenin genel durumu ve yapılan çalışmalarla ilgili Kaymakam Vekili Kartepe ve İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran’dan bilgi alan Vali Tuna, son olarak çarşı esnafını ziyaret etti. Esnafların taleplerini dinleyen Vali Tuna, esnaflara işlerinde bol kazançlar dileyerek Eyüp Nebi beldesine geçti.

Cuma namazını burada kılarak aynı zamanda incelemelerde bulunan Vali Tuna’ya, Viranşehir’deki temasları sırasında; Kaymakam Vekili Ahmet Kartepe, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran ve diğer yetkililer eşlik etti.









Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2016, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195