Title of a News Article

Turkcell’den Urfalı emeklilere hediye dakikalar

 Turkcell’den Urfalı emeklilere hediye dakikalar
banner206

Turkcell Emekliler Kulübü, TÜED üyelerine özel yeni bir kampanyaya imza attı. 5 Mart 2015 tarihine kadar TÜED’e üye tüm Turkcell’li emekliler her ay hatlarına yüklenecek hediye dakikalarla sevdikleriyle doya doya konuşmanın keyfini yaşayacak.

Turkcell’in emeklilik yaşındakilerin ihtiyaçlarına yönelik kampanya ve hizmetler sunmak için hayata geçirdiği Turkcell Emekliler Kulübü, Türkiye Emekliler Kulübü’ne  (TÜED) üye olan tüm Turkcell’li emeklilere 100 dakika hediye ediyor.  3 ay boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında TÜED üyesi faturalı hat kullanan Turkcell ‘li emekliler tarifelerine ek ayda 100 dakika, Hazır Kartlı emekliler ise 20 TL ve üzeri yüklemelerinde ayda 100 dakika hediye kazanabilecek.

Sevdikleriyle rahat rahat konuşma fırsatı sunan bu avantajdan yararlanmak isteyen tüm TÜED’li Turkcell hat sahibi emeklilerin “TUED boşluk TC kimlik numarası” yazarak 2222’ye ücretsiz bir SMS göndermeleri yeterli.

Turkcell Bireysel Müşteriler Direktörü Alper Ergenekon konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Turkcell olarak her yaş segmentine ve her kesimin ihtiyacına uygun çözüm ve tarifeler sunmak öncelikli konularımızdan. Gençlerden ev hanımlarına, esnaftan çiftçilere, profesyonellerden engellilere, kamu çalışanlarından Platinum müşterilerine kadar uzanan hizmet yelpazemize iki sene önce Turkcell Emekliler Kulübü’nü hayata geçirerek emekli müşterilerimizi de ekledik. Böylece kulüp üyelerimize, emeklilere özel tarife paketlerinden kolay kullanımlı akıllı telefon seçeneklerine, “Sağlıklı Yaşam Servisi” gibi sağlık hizmetlerinden çeşitli marka işbirliklerine kadar geniş bir yelpazede ürün ve hizmetler sunmaya başladık. Şimdi de TÜED’le gerçekleştirdiğimiz iş birliği neticesinde emeklilerimize yeni bir avantaj sunmaktan mutluluk duyuyoruz. TÜED’e üye tüm Turkcell’li emeklilerin sevdikleriyle daha fazla, doya doya konuşabilmeleri için 3 ay boyunca hatlarına 100 dakika hediye ediyoruz. Yeni uygulamalarımızla ve avantajlı tarifelerimizle emeklilerimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz.”

Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Kazım Ergün yaptığı açıklamada "Turkcell ile emeklilere yönelik pek çok proje hayata geçirdik. Şimdi Turkcell, üyelerimiz için güzel bir hizmet daha sunuyor. Derneğimizin hem faturalı hem de faturasız hat sahibi Turkcell’li üyeleri ayda 100 dakika bedava konuşma hakkına sahip oluyor. Bu sayede emeklilerimiz, torunlarıyla ve bütün sevdikleriyle uzun uzun konuşabiliyorlar. Bunun için Turkcell’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

 

Turkcell Emekliler Kulübü hakkında

Farklı müşteri profillerine özgü beklenti, talep ve ihtiyaçları doğru tespit ederek, bunlarla birebir örtüşen çözümler üretmeyi hedefleyen Turkcell, Emekliler Kulübü ile belirli bir yaşın üzerindeki müşterilerine, özel fayda ve avantajlar sunuyor. Turkcell Emekliler Kulübü üyelerine iletişim paketleri dışında, kendilerini rahat hissedecekleri, hızla değişen teknolojiden kolaylıkla faydalanacakları, sağlık konusunda ihtiyaçlarına çözüm bulabilecekleri, kendilerine hitap eden markalarla yapılan işbirlikleri sonucunda hesaplı alışverişler yapabilecekleri pek çok cazip olanak da sunuyor. Teknolojik gelişmelerin gerisinde kalmak istemeyen emekli müşteriler için tasarlanan Kolay Kullanım ara yüzü ile Turkcell T5o akıllı telefonu müşterilerin hayatını kolaylaştırıyor.

Turkcell Çağrı Merkezi 532’yi aradıklarında zaman kaybetmeden ve anında müşteri temsilcisine bağlanabilen Emekliler Kulübü üyeleri, Turkcell mağazalarında da öncelikli hizmet alıyor. Turkcell Emekliler Kulübü’ne üye olmak için EMEKLI yazıp 2222’ye ücretsiz bir SMS göndermek yeterli.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2015, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195