Title of a News Article

Türkiye'den ABD'ye Rest; Bizim İçin Yok Hükmündedir

ABD Temsilciler Meclisi'nde kabul edilen 'soykırım ve ekonomik yaptırım' tasarısını sert sözlerle eleştiren Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Çıkan karar bizim için yok hükmündedir" dedi.

Türkiye'den ABD'ye Rest; Bizim İçin Yok Hükmündedir
banner206

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ABD'de Temsilciler Meclisi'nde kabul edilen skandal tasarılara sert tepki gösterdi. Alt meclis olarak bilinen Temsilciler Meclisi, 1915 olaylarını 'Ermeni soykırımı' olarak kabul etmesinin ardından Barış Pınarı Harekatı'yla da ilgili olarak Türkiye'ye ekonomik yaptırımı öngören tasarının geçmesiyle ilgili olarak "Bizim için yok hükmündedir" dedi.

" Bizim İçiin Yok Hükmündedir"

Adalet Bakanı Gül, "Beyhude bir girişimdir. Dün çıkan karar bizim için yok hükmündedir. Soykırımdan bahsedenler önce dönüp kendi tarihlerine baksınlar." dedi.

Avukatlar İçin Yeni Dünem

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ayrıca, "Önümüzde çalışmalarına başladığımız bir çalışma alanı da avukatların bürolarında duruşmalara katılabilmesidir. Yapacağımız çalışmayla duruşma salonuyla entegre edilecek bir sistemle hakim, tanımlı avukatı duruşmaya bizzat gelmeksizin duruşmayı icra edeceği bir sisteme geçeceğiz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195